S-a urcat la volan cu un permis expirat de 8 ani Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 271 Vizualizări

S-a urcat la volan cu un permis expirat de 8 ani

 

Un echipaj de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara, a oprit pe str. Ana Ipătescu, din Sighişoara, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Sibiu, în ziua de 26 noiembrie.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieşit că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat, din data de 31.08.2008, pentru conducerea unui autovehicul având o alcoolemie peste 0,80 mg/l. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuarea cercetărilor s-a stabilit că plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturismul condus de către bărbat erau false, acestea aparţinând altui autovehicul.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibație alcoolica peste limita legala şi conducerea unui autovehicul având aplicate plăcuţe de înmatriculare cu număr  fals.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE