Tratamente naturiste care te scapă de durerea de dinți Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Tratamente naturiste care te scapă de durerea de dinți

Iată ce recomandă CSID. Pune puţin ulei de cuişoare direct pe dintele cu probleme. Acest ulei are proprietăţi antibacteriene remarcabile şi are, de asemenea, efect calmant, datorită căruia este folosit ca remediu pentru durerile de dinţi (conţine eugenol, compus chimic care funcţionează ca un anestezic local). Dacă nu ai la îndemână cuişoare, poţi face o pastă din pudră de ghimbir cu ardei iute. Se amestecă ingredientele, se adaugă câteva picături de apă pentru a se forma o pastă şi se aplică pe dintele dureros cu ajutorul unui beţişor de ureche sau cu o bucată mică de vată îmbibată în soluţia respectiovă.
Apa de gură calmantă. Îţi poţi face propria apă de gură, cu ingrediente naturale, care să te ajute nu numai să ai o respiraţie proaspătă şi să ţii la distanţă bacteriile, dar care are şi efect de reducere a inflamaţiei, specifice durerilor de dinţi. Astfel, poţi amesteca o linguriţă de pudră de mentăîn 200 ml de apă, laşi la fiert 30 de minute, strecori şi laşi să se răcească. Pentru durerile dentare şi nu numai, ia o linguriţă din acest amestec, diluează în jumătate de pahar cu apă şi clăteşte gura de 5-6 ori pe zi.
Gheaţa păcăleşte creierul. Pune un cub de gheaţă într-o pungă de plastic, înfăşoară punga cu o cârpă subţire şi ţine-l timp de 15 minute de dintele dureros pentru a anestezia nervii. Se pare că atunci când nervii de la nivelul degetelor trimit semnalul de “rece” la creier, acesta s-ar putea să depăşească din punct de vedere al importanţei semnalele de durere care vin de la dinţi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE