Poliţist mureşean, în misiune operativă în Olanda Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 481 Vizualizări

Poliţist mureşean, în misiune operativă în Olanda

Un polițist de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Mureș, alături de alți trei polițiști români, a patrulat, în perioada 25 – 28 noiembrie 2016, în oraşul Roermond, Olanda, împreună cu omologii olandezi şi germani.

Polițiștii români au acordat asistenţă tehnică de specialitate, sprijinind anchetele polițiștilor străini, referitoare la activitatea infracţională. „Acțiunea s-a concentrat pe prevenirea şi combaterea infracţiunilor de furt din buzunare, genți şi din magazine, precum și a înşelăciunilor şi a fraudelor cu mijloace electronice de plată, fapte comise într-o zonă comercială în care acționează diverse grupări”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

112

De asemenea, polițiștii români au participat la activităţi de prevenire, supraveghere şi prindere în flagrant, contribuind la arestarea a nouă persoane, pentru comiterea infracţiunii de furt din magazine. „Astfel de acţiuni sunt menite să susţină cooperarea polițienească internaţională şi să descurajeze potenţialii infractori, polițiștii români fiind la a doua misiune în Olanda, după cea derulată în perioada 3 – 5 iunie 2016, care s-a încheiat cu succes”, a menţionat inspector Andreea Pop.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE