Home / Slider / Luptătorii Black Diamond Fight confirmă la Deva

Luptătorii Black Diamond Fight confirmă la Deva

Distribuie

Duminică, 27 noiembrie, în Sala Sporturilor din Deva s-a desfășurat piramida de calificare pentru Centura Transilvaniei Pro 2017, 80 kg profesioniști, cu cei mai puternici luptători de kick-box din Ardeal. La eveniment au participat luptători din Mureș, Hunedoara, Timiş, Brașov, Sălaj, Cluj. Din Mureș au participat luptătorii clubului Black Diamond Fight (BDF): Erdos Sandor, Florin Pop, Lucian Casoni, Nicușor Bota și Koncz Attila.

A fost un concurs frumos de Kick-Box care a avut ca și titlu “Confruntarea Îngerilor” a avut loc în Deva la Sala Sporturilor. Competiția a fost organizată de Velu Calușer și membrii Clubului Pretorienii din Deva împreuna cu Direcția de Tineret si Sport Hunedoara. „La inter club, Erdos Sandor a ocupat locul al doilea, Nicușor Bota s-a clasat tot pe poziția a doua. La calificarea pentru centura de meci piramidal, Florin Pop a pierdut la puncte în fața unui adversar mai bine pregătit fizic în primul meci în timp ce Casoni Lucian a câștigat prin KO prima partidă și a pierdut în meciul doi tot prin KO. Koncz Attila a câștigat două meciuri prin puncte și a pierdut din păcate prin abandon finala! Au luptat băieții ca niște lei, pentru anul 2016 fiind ultima competiție de acest fel. Îi felicit și le doresc mai mult succes și concentrare în următorul an competițional”, a declarat antrenorul Poczo Zontan.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.