Peste 300 de studenți și specialiști din domeniul farmaceutic, la Gala Studenților Farmaciști Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 345 Vizualizări

Peste 300 de studenți și specialiști din domeniul farmaceutic, la Gala Studenților Farmaciști

Asociația Studenților Farmaciști, în colaborare cu Federația Asociațiilor Studențești de Farmacie din România și Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș, organizează, în perioada 1-4 decembrie, la Târgu-Mureș, Gala Studenților Farmaciști din România, eveniment la care iau parte peste 300 de studenți și specialiști din domeniul farmaceutic, care dezbat teme referitoare la valențele actuale ale profesiei de farmacist și reorientarea către pacient.

Gala Studenților Farmaciști este cel mai important și așteptat eveniment al anului de către viitorii farmaciști. În cadrul evenimentului, viitorii farmaciști au prezentat lucrări științifice în fața unei comisii de evaluare formate din: prof. dr. Silvia Imre, conf. dr. Amelia Tero-Vescan, conf. dr. Gabriel Hancu, conf. dr. Nicoleta Todoran și șef de lucrări dr. Bianca Osz. An de an, evenimentul reunește sute de studenți din marile centre universitare ale țării și specialiști ai domeniului farmaceutic, care dezbat teme de actualitate ce țin de profesia pe care și-au ales-o. Oaspeții care au ajuns la Târgu-Mureș au putut vizita Centrul Integrat de Învățământ Farmaceutic, noul sediu al Facultății de Farmacie,o clădire modernă dotată la cele mai înalte standarde. Centrul va fi inaugurat oficial cu ocazia Zilelor Universității de Medicină și Farmacie. Pe lângă cursurile și workshop-urile științifice, participanții au avut parte și de seri sociale deosebite, surprize și premii.

„Programul educațional a cuprins diverse cursuri și workshop-uri. Seara de vineri a întâmpinat participanții cu o petrecere latino, în Dublin Irish Pub.
Ziua de sâmbătă, 3 decembrie, continuă programul educațional, iar în încheierea acestei zile, respectiv a GSFR 2016, are loc seara de gală, momentul premierii activității studenților care au ocupat locuri fruntașe la concursurile din cadrul galei și la sesiunea de comunicări științifice”, a menționat Corina Maier, coordonator al Departamentului Media și PR din cadrul Asociației Studenților Farmaciști din Târgu-Mureș.

Asociația Studenților Farmaciști din Târgu-Mureș a sărbătorit, anul trecut, șapte ani de existență. Fondată de un grup de studenți cu inițiativă, asociația a evoluat rapid în anii ce au urmat reușind să devină membră cu drepturi depline în cadrul Federației Asociațiilor Studenților Farmaciști din România. Activităţile centrale ale asociaţiei sunt orientate spre organizarea şi coordonarea campaniilor şi evenimentelor în vederea aprofundării cunoştinţelor farmaceutice şi medicale, iniţierea programelor de instruire a educaţiei farmaceutice şi promovarea activităţii culturale, social-educaţionale şi de formare profesională.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE