Avântul, surclasată la Iernut, ASA 2 continuă „seria neagră” Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 287 Vizualizări

Avântul, surclasată la Iernut, ASA 2 continuă „seria neagră”

Derby-ul mureșean al ultimei etape din seria V a Ligii III de fotbal dintre CS Iernut și Avântul Reghin s-a încheiat cu victoria categorică a iernuțenilor, scor 5-1 (1-1). Cu doar 10 puncte obținute în 13 partide, gazdele ocupau un modest loc 12, în timp ce Avântul a coborât în clasament până pe locul 10, dar cu 19 puncte. După ce în prima jumătate a turului s-a aflat printre fruntașe, rezultatele din ultima perioadă au coborât formația reghineană în a doua jumătate a clasamentului. Astfel, deși cele două formații mureșene erau despărțite de doar un loc, ocupa și acela de ASA 2, diferența dintre ele era de 9 puncte. Deși Avântul părea favorită în confruntarea de pe stadionului „Cornel Orza”, scurtul istoric dintre cele două arăta altceva, cum s-a petrecut și în ediția trecută, când Avântul a cedat la Iernut din postura de lider. Lucrurile nu au fost diferite nici în această ultimă etapă. Gazdele au deschis scorul în minutul 12, prin Mircea Ungur, dar în minutul 30 Bogdan Moraru a restabilit egalitatea și scorul primei reprize. Iernuțenii au reușit însă în partea a doua să înscrie de două ori câte două goluri la intervale de doar două, trei minute. Marius Pastor și-a readus echipa în avantaj în minutul 58, iar Ionuţ Cheţan a dubla diferența după doar două minute. Pastor a reușit „tripla” în minutele 80 și 83, făcând ca CS Iernut să urce peste ASA 2 la golaveraj.

Echipa secundă de la ASA Târgu-Mureș a suferit al șaptelea eșec consecutiv în această ultimă etapă, cedând cu 1-2 (0-1) pe teren propriu în fața formației FC Zalău. Oaspeții au deschis scorul în minutul 12 prin Istrate și au reușit golul victoriei prin Raul Stanciu, în minutul 65, după ce cu doar în urmă cu trei minute Claudiu Petriş reușea egalarea pentru mureșeni. ASA 2 a obținut ultima victorie în etapa a VIII-a, 3-2 pe teren propriu cu FC Bistrița, care a fost urmată de cele șapte înfrângeri care i-au coborât până pe locul 12, cu 13 puncte.

Cele trei echipe „iernează” pe aceleași locuri 10-12, cu Avântul în față, urmată la 6 puncte de iernuțeni și târgumureșeni.

Prima etapă din retur va programa un nou duel mureșean, ASA 2-CS Iernut, la începutul lunii martie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE