Home / Politic / Candidaţii PSD, faţă în faţă cu alegătorii din Deda

Candidaţii PSD, faţă în faţă cu alegătorii din Deda

Distribuie

Căminul Cultural din Deda a găzduit miercuri, 30 noiembrie întâlnirea candidaţilor PSD pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie cu alegătorii din comuna Deda, prezenţi fiind Dinu Socotar, Chiş Bălan Ilie şi Lucreţia Cadar, candidaţii pentru Camera Deputaţilor, Horea Soporan, primul pe lista PSD pentru Senat, însoţiţi de preşedintele PSD Mureş, deputatul Vasile Gliga.

“Candidaţii noştri sunt oameni tineri, bine pregătiţi profesionali, oameni cu o moralitate deosebită, oameni care au în spatele lor fapte. Sunt oameni cu care ne mândrim, oameni care vor transpune şi vor duce sus ideile şi problemele noastre, ale tuturor. Eu am încredere în Partidul Social Democrat, în candidaţii PSD din judeţul Mureş, de aceea, cunoscându-mă pe mine ca un om al faptelor, am venit în faţa dumneavoastră cu oamenii noştri pe care vă rog să-i sprijiniţi, în 11 decembrie să vă prezentaţi la vot pentru ca noi să fim cei care vom conduce destinele României, pentru binele poporului, pentru binele dumneavoastră, al tuturor”, a precizat Lucreţia Cadar primarul comunei Deda, locul 5 pe lista  PSD pentru Camera Deputaţilor.

3

Guvern PSD – ALDE

Primarul comunei Ruşii Munţi, Chiş Bălan Ilie, candidat pentru Camera Deputaţilor (locul 4 pe listă)  a subliniat realizările guvernărilor PSD, precum şi nevoia unei majorităţi PSD alături de ALDE. “Suntem aici pentru că Partidul Social Democrat  este singurul partid care în trei mandate a reuşit să aducă o creştere economică, şi dacă vom avea o majoritate după aceste alegeri PSD cu ALDE, să facem guvernul, astfel vom avea pe lângă ideile de stânga şi cele de dreapta prin ALDE. Sper ca aceste partide să obţină cele mai multe voturi, să avem practic o majoritate în parlament, să impuinem preşedintelui Klaus Johannis premierul României. Dumnezeu să vă lumineze minţile, să mergeţi la vot pe 11 decembrie şi să votaţi PSD”, a spus Chiş Bălan Ilie.

4

Dinu Socotar: “Avem candidaţii potriviţi, avem programul potrivit”

Al doilea pe lista PSD pentru Camera Deputaţilor după Florin Buzicu, Dinu Socotar s-a declarat optimist în ce priveşte scorul PSD la alegerile din 11 decembrie. “Am cinstea să reprezint Partidul Social Democrat la aceste alegeri parlamentare  pe poziţia a doua pe listă pentru Camera Deputaţilor. Este o poziţie pe care noi o considerăm pe deplin eligibilă, pentru că rezultatele de la alegerile locale , măsurătorile noastre ne dau speranţa la un rezultat care să se concretizeze cu doi senatori, respectiv trei deputaţi. Candidaţii Partidului Social Democrat merită să fie votaţi pe 11 decembrie, cel puţin din patru motive. Avem candidaţii potriviţi, avem programul potrivit, am dovedit competenţă şi am doveduit voinţă.”, a precizat Dinu Socotar,

5

Solidaritatea, creşterea economic şi mândria de a fi român

Horea Soporan, preşesintele PSD Târgu-Mureş, primul pe lista  PSD pentru Senat a subliniat importanţa rezultatului alegerilor din 11 decembrie, rezultat care să permit PSD-ului formarea guvernului.“Pe data de 11 decembrie, dincolo de candidaţii PSD care aşteaptă votul dumneavoastră, alegeţi de fapt noul guvern. Guvernele pe care le-a propus PSD  au mers pe trei idei principale. Una dintre acestea este solidaritatea, am fost mereu solidari cu oamenii, şi am încercat să aducem  oamenilor o viaţă mai bună. Nu am promis mai mult decât putem face, nu am reuşit sută la sută, dar întotdeauna după noi a rămas ceva. A doua component este creşterea economic, lucru care s-a văzut în guvernările PSD. Nu în ultimul rând, faptul că am fost şi suntem  mândri că suntem români. De aceea este important să câştigăm aceste alegeri, să formăm guvernul. Primarii ştiu cel mai bine cât de important este să avem guvernarea, ce înseamnă să nu ai pe nimeni acolo sus la care să apelezi”, a spus Horea Soporan, preşedintele PSD Târgu-Mureş, candidatul PSD pentru Senat.

6

Vasile Gliga : “Rămân aceeaşi persoană publică”

Chiar dacă nu se regăseşte pe listele pentru alegerile din 11 decembrie, deputatul Vasile Gliga, preşedintele PSD Mureş, a precizat că va fi în continuare o persoană activă, alături de oameni. “Am venit cu o listă de candidaţi cu oameni performanţi, care au dovedit în mandatele care le-au avut ca primari, în alegeri, că au în spate voturi, au în spate speranţa oamenilor de mai bine. În ziua de azi nu se mai pune problema numărului de locuri de muncă, e nevoie de locuri de muncă bine plătite, astfel ca şi muncitorul din România să câştige 800-1000 de euro, să nu mai plece copii  afară. Acolo mi-aş dori eu să ajungem. Nu mai candidez de parlamentar, dar rămân aceeaşi persoană publică. Am în spate voturile celor două mandate, dar am în spate o mare responsabilitate, reprezint Partidul Social Democrat în care am foarte mulţi preşedinţi de organizaţii cu voturi în spate, şi am misiunea de a transmite din experienţa mea politică de două mandate în care am dovedit că am făcut ceva, respectiv legi pentru români. Nu mă voi retrage din viaţa public, voi rămâne în continuare alături de dumneavoastră.  Spuneţi la toţi că pe 11 decembrie să voteze PSD, pentru că este şansa României”, a subliniat Vasile Gliga.

Alin ZAHARIE

(Comandat de PSD Mureş, executat de Transilvania Grup Business SRL, cod unic de identificare AEP 11160007)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.