Centru de zi pentru copiii bolnavi de cancer, în pregătire. Hotel Privo susține demersul Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

Centru de zi pentru copiii bolnavi de cancer, în pregătire. Hotel Privo susține demersul

Reprezentanții hotelului Privo din Târgu-Mureș au anunțat târgumureșenii că joi, 8 decembrie, în intervalul orar 18.00-21.00, sunt invitați la expoziția cu scop caritabil „Brăduții copilăriei”, organizată în beneficiul copiilor din cadrul asociației „Împreună pentru copiii cu cancer”, mai exact pentru pregătirea unui centru de zi pentru copiii bolnavi de cancer și leucemie.

Hotel Privo a organizat un proiect caritabil și de promovare a creativității elevilor din clasele primare. Concursul „Decorează recepția Hotelului Privo” s-a desfășurat în perioada 8-25 noiembrie. Au fost distribuite 230 de piramide la școlile primare din Târgu-Mureș pentru a fi decorate, iar în data de 29 noiembrie au fost alese 12 piramide ca fiind cele mai frumoase și reprezentative pentru recepția hotelului Privo. Cele 12 lucrări premiate vor fi expuse în recepția hotelului timp de două luni. Hotel Privo a început să se implice în anul 2014 în proiecte caritabile cu scopul de a ajuta copiii și va continua organizarea sau implicarea în astfel de proiecte.

stire-expozitie-privo„În data de 8 decembrie, în intervalul orar 18.00-21.00, la Hotel Privo din Târgu-Mureș va avea loc expoziția cu scop caritabil „Brăduţii copilăriei”, unde vor fi expuși spre vânzare 200 brăduți, reprezentând piramidele decorate de elevi. Expoziția este organizată de Hotel Privo cu scopul de a ajuta copiii prin intermediul Asociaţiei „Împreună pentru copiii cu cancer”, care va pune bazele unui Centru de zi pentru copiii bolnavi de cancer și leucemie. În cadrul proiectului „Decorează recepţia hotelului Privo”, participanții la expoziția „Brăduții copilăriei” sunt invitați să achiziţioneze brăduţii de Crăciun decoraţi de elevii claselor 0 – IV din Târgu-Mureș. Elevii și profesorii de la Liceul Vocaţional de Artă din Târgu-Mureș, sub coordonarea artistică a doamnei prof. Gyarmati Andrea Katalin, vor susţine și ei această cauză caritabilă prin asigurarea unui program de sală adecvat spiritului sărbătorilor de Crăciun și îi vor încânta pe invitații la eveniment cu talentul lor”, au precizat reprezentanții hotelului Privo.
Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer” s-a înființat in 2007 de către părinții unui copil supraviețuitor de cancer. Scopul principal al asociației este de a susține copiii diagnosticați cu leucemie și cancer tratați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, Clinica Pediatrie I, Compartiment Hemato-Oncologie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE