Home / Slider / Winter Festival la Școala Tudor Vladimirescu

Winter Festival la Școala Tudor Vladimirescu

Distribuie

 

Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” se pregătește pentru cea de-a noua ediție a festivalului județean de limba engleză ‘WINTER FESTIVAL” organizat în cadrul Cercului Pedagogic al profesorilor de limba engleză gimnaziu, zona Mureș.

Spectacolul va avea loc vineri, 9 decembrie, cu începere de la ora 14.00 în Sala Festivă a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Tîrgu-Mureș.

Potrivit organizatorilor, proiectul de educație extrașcolară Winter Festival are ca scop dezvoltarea competențelor de limbă engleză, a inteligenței interpersonale și a stimei de sine a elevilor, cultivarea cooperării între elevi, îmbogățirea orizontului cultural al elevilor și stimularea motivației pentru învățare a acestora. Festivalul Winter Festival își propune o ieșire din tiparul clasic al învățării într-un cadru formal prin activități de tip joc de rol, dramatizări, interpretare de cântece și poezie, dans și colaje muzical-artistice cu o tematică specifică anotimpului alb.

Anul acesta s-au înscris 19 școli din județ și 30 de cadre didactice cu momente de dans modern, dans de societate și dans sportiv, interpretare vocală și instrumentală, dramatizări și recitări de poezie, și se estimează participarea a 200 elevi, părinți și invitați.

 

De asemenea, verificati

Elev dintr-o școală din Sighișoara, cercetat pentru lovire

Distribuie Un elev dintr-o școală din municipiul Sighișoara a ajuns la spital, după ce ar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.