„Pe 11 decembrie votați BRADUL, simbolul PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 692 Vizualizări

„Pe 11 decembrie votați BRADUL, simbolul PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN!”

bradul-romanescSloganul Partidului Ecologist „Protejăm România” înseamnă să punem românii pe primul loc!
Mihaela Ciurba, candidat Partidul Ecologist Mures pentru Camera Deputatilor, a declarat: „Am muncit în campania electorala din suflet, cu devotament și curaj. Am ieșit în stradă atunci când pădurile și pământul românesc au fost amenințate. Am demascat mafia din instituții și planurile care vizau vinderea României bucată cu bucată. Noi nu ne-am ales un slogan, ci un crez în viață: „Protejăm România!” Asta înseamnă să punem oamenii pe primul loc. Vrem să le oferim românilor un  trai bun, locuri de muncă bine plătite, dar și un aer pur, pensii pe măsura muncii lor, dar și parcuri frumoase unde să-și plimbe nepoții, școli, spitale, drumuri, agricultură, economie, dar și păduri și o apă limpede. Ca partid neparlamentar am făcut mulți pași importanți în această direcție. Am ieșit în stradă să apărăm pădurile, dar am și plantat arbori acolo unde s-a defrișat masiv. Am propus măsuri pentru combaterea poluării, dar am organizat și acțiuni de ecologizare. Am luptat împotriva fracturării hidraulice și a mineritului cu cianuri. Dar nu am neglijat nici aspectele economice și, din acest motiv, am cerut eliminarea TVA la produsele bio și tradiționale, încercând în felul acesta să punem pe masa românilor mâncare sănătoasă și ieftină. Mulți români au crezut în noi, ne-au susținut și le mulțumim încă o dată. Ne bazăm pe sprijinul lor și pe 11 decembrie. Ei sunt aliații noștri și cu votul lor vom intra în Parlament. Dacă românii ne vor acorda onoarea să-i reprezentăm în Parlament vom continua cu aceeași determinare să luptăm pentru o Românie puternică, stabilă, mândră, capabilă să stea pe picioarele ei. O Românie în care firmele românilor să prospere, în care românii să aibă locuri de muncă bine plătite și o viață fericită. O Românie în care pensionarii să se simtă recompensați pentru munca lor și să își crească nepoții în liniște. O Românie cu o administrație eficientă, cu politicieni cinstiți și funcționari binevoitori. O Românie cu păduri întinse, râuri limpezi și aer curat. „Protejăm România!” înseamnă o Românie a românilor!”
optica-per„O Românie în care să ne dezvoltăm prin noi înșine!” este crezul nostru, al liberalilor verzi !
În așteptarea zilei votului din 11 decembrie Miruna Epure, candidat al Partidului Ecologist pentru Senat, a declarat: „Oamenii din Mureș s-au săturat de PSD, PNL si UDMR partide care au fost mereu la guvernare, muresenii trebuie să fie curajoși și demni și să vină la vot pe 11 decembrie! Un vot pentru Partidul Ecologist Român este un vot pentru o Românie puternică, o Românie prosperă, o Românie a românilor. Ne propunem să susținem educația și sănătatea, dezvoltarea infrastructurii, agriculturii și turismului. Vrem să-i sprijinim pe oamenii de afaceri români, dar și familiile celor care au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate. Vom lupta pentru salvarea pădurilor cu aceeași consecvență cu care vom lupta pentru păstrarea tradițiilor și a identității românești. Protejându-i pe semenii noștri vom PROTEJA ROMÂNIA!”

 

Comandat de Partidul Ecologist Român (PER) Filiala Județeană Mureș, executat de Transilvania Grup Business SRL, cod unic de identificare “AEP 11160068”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE