Polițist mureșean în misiune la Paris Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 326 Vizualizări

Polițist mureșean în misiune la Paris

 

Începând de marți, 6 decembrie, o poliţistă de la Serviciul Rutier Mureş va participa la o misiune de patrulare, în Paris, Franța. Poliţista româncă va patrula alături de poliţiştii francezi, pentru descurajarea activităţilor infracţionale în zonele cu mulți turişti.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Andrea Pop, în Franța pleacă, în total 11 polițiști. În perioada 6 decembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, 11 poliţişti români vor participa la o misiune de patrulare în Paris, Franța. Scopul misiunii este acordarea de sprijin şi asistenţă directă autorităţilor de resort franceze în asigurarea securităţii zonelor cu afluenţă turistică sezonieră, unde se pot săvârşi fapte antisociale. Polițiștii români vor participa, alături de polițiștii francezi, la activităţi de patrulare şi misiuni de siguranţă publică, pentru prevenirea faptelor de infracţionalitate stradală, vor sprijini verificările efectuate de poliţiștii francezi în stabilirea identităţii persoanelor de cetăţenie română care sunt victime sau autori ale unor fapte penale.

Poliţista din Mureş care participă la misiune are experienţă în structurile operative ale Poliţiei Române şi a parcurs un proces de selecţie care a constat în verificarea cunoştinţelor teoretice legislative și a nivelului de cunoaştere a limbii franceze.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE