Home / Administratie / Tânăr de 22 de ani, “Voluntarul Anului” la Poliţia Locală Târgu-Mureş

Tânăr de 22 de ani, “Voluntarul Anului” la Poliţia Locală Târgu-Mureş

Distribuie

Din cei 51 de voluntari care sprijină Poliţia Locală Târgu-Mureş, un tânăr în vârstă de 22 de ani, Gabriel Ciobanu, a fost desemnat, luni seara, “Voluntarul Anului”, în cadrul unei festivităţi organizate de Ziua internaţională a voluntarilor.
Gabriel Ciobanu a declarat că activează în cadrul Poliţiei Locale Târgu-Mureş din 2014 şi că experienţa sa în voluntariat este mult mai vastă şi că are peste 3 ani şi jumătate petrecuţi alături de paramedicii de la SMURD.
“A fost o experienţă frumoasă, am avut ocazia să cunosc oameni extraordinari, agenţi şi alţi voluntari. Am participat la diverse activităţi, la diverse solicitări ale Poliţiei Locale. A fost o curiozitate la început de a încerca o nouă experienţă şi bunăvoinţa de a ajuta comunitatea. Posibil ca în carieră să înclin spre acest domeniu, dar momentan nu m-am gândit”, a afirmat Gabriel Ciobanu.

112
Directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş, Valentin Bretfelean, a declarat în cadrul festivităţii că nicio altă instituţie similară din ţară nu are atâţia voluntari ca Poliţia Locală Târgu-Mureş,că aceştia provin din toate mediile sociale şi au vârste cuprinse între 20 şi 60 de ani.
“Ne cinstim toţi voluntarii, pe cei 51 de voluntari care provin din toate păturile sociale, sunt de toate naţionalităţile şi religiile, femei şi bărbaţi, care în timpul liber vin şi ne sprijină în activitatea noastră în sprijinul comunităţii locale. Cei mai merituoşi sunt recompensaţi cu diplome, iar “Voluntarul Anului” a primit şi un premiu în bani. Ne bucurăm să îi avem alături şi trebuie să spun că în ţările cu o democraţie mai avansată voluntariatul este foarte important, deoarece cei care derulează activităţi voluntare au prioritate la angajarea în instituţiile statului. Sper ca în timp, aceşti oameni care fac mii de ore fără să fie remuneraţi să fie apreciaţi şi susţinuţi şi de către statul român. Un voluntar derulează activităţi alături de cadre ale instituţiei, informează Poliţia Locală despre aspecte negative care se petrec pe raza municipiului Târgu Mureş şi intervine verbal doar acolo unde constată un comportament care nu este tocmai în conformitate cu normele sociale”, a declarat Bretfelean.
Pentru buna activitate desfăşurată, alături de Gabriel Ciobanu au mai primit diplome de merit şi voluntarii Petru Vlaic, Andreea Negrea şi Alexandru Vaspar.
Pentru activitatea depusă de voluntarii Poliţiei Locale Târgu-Mureş, aceştia beneficiază din partea municipalităţii de acces gratuit la toate bazele de agrement al oraşului, cât şi de gratuitate pe mijloacele de transport în comun.

(Sursa: www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.