Home / Sport / Baschetbalistele mureșene vizează o nouă surpriză

Baschetbalistele mureșene vizează o nouă surpriză

Distribuie

În cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, a doua a returului, formația UPM BC Sirius Târgu-Mureș va întâlni duminică, 11 decembrie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „D.P. Colibași” din Brașov, formația locală Olimpia CSU Brașov. Formația brașoveană se află pe locul 4 al clasamentului, cu 7 victorii și 3 înfrângeri și a câștigat meciul din tur la scor: 80-51. Mureșencele nu au decât două victorii, dar vin după una care poate da mai multă încredere echipei care a reușit în etapa trecută ceea ce a reușit în această ediție doar campioana Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. UPM BC Sirus a obținut o victorie cu Universitatea Cluj după un joc ce rar se poate vedea în campionatul feminin, încheiat 114-106, cu două reprize de prelungiri.

Olimpia și Sirius s-au mai întâlnit și înaintea startului în sezonul oficial, la prima ediție a Cupei Sirius. Atunci nou promovata mureșeană a obținut o victorie entuziasmantă, joc cu mult suspans, încheiat 79-77, în care jucătoarea mureșencelor Michelle Daniel a reușit să înscrie 26 de puncte, dintre care 6 aruncări de 3, cu un coșul care a adus victoria reușit pe sirena de final. Între timp, în componența ambelor echipe au intervenit schimbări de lot, echipa brașoveană s-a dovedit una dintre cele mai redutabile. La Sirius noul impuls adus de Angel Robinson pare a aduce așteptata schimbare în bine. După ce mureșencele au cedat majoritatea întâlnirilor la scoruri categorice, acum au ocazia să confirme saltul valoric care le-a adus succesul din etapa trecută.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.