Home / Administratie / La Gornești sunt certată pentru că am fotografiat din stradă :)

La Gornești sunt certată pentru că am fotografiat din stradă :)

Distribuie

Gonim de la Beica de Jos spre Gornești, încât ratăm să ne oprim la o secție de votare, ne dăm seama când ieșim din comună. Ne întoarcem și ajungem la cea cu nr. 401, de la Școala Gimnazială Teleki Domokos. Îmi dau seama că aici o să mă enerveze clar cineva, după ce jandarmul mă întreabă dacă sunt de la ceva revistă și apoi îmi spune că trebuie să o întrebe pe doamna președinte, Veres-Filep Kincső Boglárka, dacă îmi permite să fotografiez în secție. Îmi spun în gând, iar o luăm de la capăt? Doar că această doamnă nu e nici măcar amabilă. Mă întreabă: Ce doriți să fotografiați? Localul secției, răspund. Ați fotografiat deja, v-am văzut, puteați să ne întrebați, îmi mai spune. Acum stăteam să mă gândesc, să mă cert, să sun la BEJ sau să îmi fac treaba și să plec? Am ales ultima variantă. Însă în sinea mea m-a pufnit râsul gândindu-mă că de pe DN 15, de pe partea opusă școlii, cineva în secolul XXI, președinte de secție de votare care presupun că a mai răsfoit o lege, îmi spune că trebuie să cer acordul pentru o fotografie de încadrare.

img_0153

Așa că datele sunt următoarele, consemnate la ora 14.40. Lista permanentă – 821, 148 votaseră, din care 10 pe lista suplimentară, 12 solicitaseră urna mobilă.
Însă, această doamnă președinte are de la mine trofeul președinte de secție dificil dintre cei pe care i-am întâlnit azi pe traseu. Bine, dacă nu aveam nici permisiunea să fotografiez, cred că trecea la foarte dificil.
Ligia VORO


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință extraordinară ”de îndată” la Consiliul Județean Mureș

Distribuie                                          DISPOZIŢIA NR.102   din 28 martie 2024 privind convocarea, de îndată, a Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.