Home / Politic / Pilda nepoţelului Horea, speranţa de mâine pentru Vasile Gliga

Pilda nepoţelului Horea, speranţa de mâine pentru Vasile Gliga

Distribuie

Deputatul Vasile Gliga, preşedintele PSD Mureş şi-a exercitat dreptul de vot la Secţia numărul  89,  amenajată la Liceul Tehnologic “Lucian Blaga” din Reghin. “Am votat pentru ca toţi românii să fie bucuroşi de ţara lor, pentru ca cei tineri să fie educaţi şi să-şi găseasca un loc de muncă bine plătit în ţara lor, iar pentru cei în vârstă să aibă siguranţa zilei de mâine, la fel şi siguranţa pe stradă, în societate, cu speranţa că vor aveaun trai mai bun”, a declarat Vasile Gliga. Pilda pentru implicarea în alegeri a fost dată de nepoţelul Horea, care va avea un tată parlamentar care să-i urmeze pe urme bunicului. “Eu nu mi-am dat seama cât de tare  am fost implicat în campanie. Azi dimineaţă  Horea cel mic a spus : “hai să-ţi arăt un joc”,iar eu  i-am spus : nu pot, că trebuie să merg la vot”. Atunci a stigat “Pentru România”, fapt ce spune tot, de modul cum a simţit că suntem implicaţi. I-am spus : “Tu şti ce se votează azi ?”, astfel ca tatăl tău (Horea Soporan) să fie reprezentantul judeţului Mureş în Parlament, în locul meu”. Mi-a spus : “Bunicule, şi atunci o să ai timp să te joci cu mine ?” I-am spus că sper că da, nu ca altădată. În ce priveşte perspectiva, sper într-o stabilitate politică, şi un guvern care să facă ca ţara noastră să fie aşa cum trebuie, o putere în Europa”, a subliniat Vasile Gliga.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.