Poliţist rutier mureşean, în misiune la Paris Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 361 Vizualizări

Poliţist rutier mureşean, în misiune la Paris

Un poliţist de la Biroul Rutier Târgu-Mureş participă, începând de marţi, 12 decembrie, la o misiune de patrulare în Paris, Franța.

Poliţistul român va patrula alături de poliţiştii francezi, pentru descurajarea activităţilor infracţionale în zonele cu mulți turişti. „Poliția Română este un partener de încredere pentru polițiile din celelalte state, iar profesionalismul polițiștilor români este recunoscut peste hotare, avem încredere că veți fi la înălțimea provocărilor din această misiune deosebit de importantă. Vă așteptăm să vă întoarceți cu bine acasă!”, le-a transmis conducerea Poliției Române celor opt polițiști care se alătură misiunii de suport operativ din Franța.

Astfel, alături de ceilalți 11 polițiștii români care au ajuns la Paris săptămâna trecută, poliţiştii care s-au deplasat marţi în Franţa vor patrula în echipe comune cu polițiști francezi pentru prevenirea faptelor ilegale în zonele cu turiști. „Polițistul mureşean va participa, alături de polițiștii francezi, la activităţi de patrulare şi misiuni de siguranţă publică, pentru prevenirea faptelor de infracţionalitate stradală, va sprijini verificările efectuate de poliţiștii francezi în stabilirea identităţii persoanelor de cetăţenie română care sunt victime sau autori ale unor fapte penale. Misiunea a început pe 6 decembrie 2016 și se va termina la data de 31ianuarie 2017 și are ca scop acordarea de sprijin şi asistenţă directă autorităţilor de resort franceze în asigurarea securităţii zonelor turistice, unde se pot săvârşi fapte antisociale”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE