Vasile Gliga, preşedinte PSD Mureş: „Voi milita pentru o colaborare cu toate forţele politice” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 929 Vizualizări

Vasile Gliga, preşedinte PSD Mureş: „Voi milita pentru o colaborare cu toate forţele politice”

Liderul PSD Mureş, Vasile Gliga, a declarat joi, 15 decembrie, pentru cotidianul Zi de Zi, că îşi doreşte ca toţi cei 12 parlamentari care vor reprezenta judeţul Mureş în următorii patru ani în Parlament să contribuie la realizarea unor legi benefice pentru majoritatea românilor.

„Important e ca fiecare să îşi dorească să facă ceva bine pentru cei care i-au ales”

„Voi milita pentru o colaborare cu toate forţele politice, n-am nicio problemă personală cu nimeni. Important e ca fiecare să îşi dorească să facă ceva bine pentru cei care i-au ales. Ştiind că toţi reprezintă mureşenii ar trebui să se gândească să reuşească nişte proiecte pentru cei din judeţul Mureş care i-au trimis în Parlament şi pe care noi, preşedinţii de organizaţii de partid, trebuie să îi ţinem la curent cu tot ce se întâmplă în judeţ”, a afirmat Vasile Gliga.

De asemenea, preşedintele social-democraţilor din judeţul Mureş a promis că ori de câte ori va fi nevoie îi va îndruma pe cei doi parlamentari noi ai PSD Mureş, respectiv senatorul Horea Soporan şi deputatul Dinu Socotar.

„Din cei trei parlamentari social-democraţi mureşeni, Florin Buicu e la al doilea mandat, iar Dinu Socotar şi Horea Soporan sunt noi în Parlament şi au de învăţat cum se face o lege, un amendament, ce e şi cum se face o declaraţie politică sau o interpelare şi nu în ultimul rând cât de greu se face o lege. Ai nevoie de o majoritate şi pentru aceasta trebuie în primul rând să fii în grupul majoritar sau să fii destul de bine văzut astfel încât să îţi impui un punct de vedere. Să ai vechime, experienţă, dar în ceea ce mă priveşte, pentru că am o experienţă de opt ani în Parlament, o să îi ajut să se integreze cât mai repede şi până la urmă trebuie să respecte decizia care se va lua la nivel naţional. E foarte important pentru legi, unde se pune problema să îi mulţumeşti pe majoritatea românilor. Acolo e un pic mai complicat şi decizia se ia în grup mare, reprezentativ, cu parlamentari din toate judeţele”, a afirmat Vasile Gliga.

Încredere în viitorul guvern

Nu în ultimul rând, liderul PSD Mureş şi-a manifestat încrederea în viitoarea guvernare social-democrată.

„Noul guvern îşi asumă o mare responsabilitate, reprezentând mai mult de jumătate din alegătorii ţării, cred că va avea în vedere în primul rând proiecte mari pentru România, astfel încât România să fie o forţă puternică, auzită în exterior, iar românii – deoarece în primul rând despre ei vorbim – să fie respectaţi şi să nu mai fie umiliţi, cu salarii mici sau slugărind marile puteri”, a punctat Vasile Gliga.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE