O nouă reușită a studenților Asociației „ESTIEM” Invatamant
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 375 Vizualizări

O nouă reușită a studenților Asociației „ESTIEM”

În perioada 16-20 decembrie, a avut loc întâlnirea de coordonare a inițiativei „Lean Six Sigma ESTIEM”, la care au participat 12 studenți din Germania, Finlanda, Polonia, Estonia, Serbia și Ungaria, alături de colectivul asociației profesionale studențești „ESTIEM” din cadrul Universitații „Petru Maior” Târgu-Mureș.

Inițiativa a vizat o metodă modernă aplicativă în domeniul managementului calităţii. „Întâlnirea a avut ca obiect prezentarea de către Gregory H. Watson, mentorul și omul care a făcut posibilă realizarea proiectului a unui scurt bilanț cu privire la realizările a proiectului LSS pe ultimele 6 luni. În continuarea activităților prijeluite de evenimentul organizat la Târgu-Mureș, invitaților din străinătate le-au fost prezentate activitățile și realizările s-au realizat întâlniri cu profesori si specialiști din „Petru Maior”. Totodată, s-au realizat expuneri pe tema managementului calității, fiind una din temele acestei întâlniri”, a precizat Mihnea-Dorin Bloj responsabil local „ESTIEM”.

Aprecieri cu privire la evenimentul organizat în cadrul Univeritații „Petru Maior” Târgu-Mureș au fost făcute de catre coordonatorul de proiect, Mikko Rajala, Helsinki Finlanda care a menționat: „A fost un eveniment reușit, cu multe realizări, un potențial imens de dezvoltare, fiind și un număr mare de studenți doritori. Odată ce se va reuși implementarea cursului la Târgu-Mureș cu traineri mureșeni pentru mureșeni, se va simți o creștere uriașă. La nivel european, s-a creat o conexiune între potențialele companii care oferă stagii de practică și studenți, de asemenea cu Clubul celor 100 fiind unul din susținătorii proiectului”. Oaspetele a remarcat ospitalitatea de care a dat dovadă instituția în cadrul căreia s-a desfășurat evenimentul precum și spiritul sărbătorilor de iarnă din municipiul Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE