Schmidt Lorand renunţă la conducerea DGASPC Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1460 Vizualizări

Schmidt Lorand renunţă la conducerea DGASPC Mureş

Directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mureş, Schmidt Lorand, şi-a dat demisia din funcţie pentru a-şi continua activitatea la Spitalul din Călugăreni, instituţie subordonată DGASPC Mureş.

Demisia a fost anunţată miercuri, 21 decembrie, cu ocazia unei şedinţe ordinare a Consiliului Judeţean Mureş. „Mai multe lucruri m-au determinat să îmi dau demisia, multifactorial ca să spun, pe de o parte simt că nu reuşesc să realizez toate cele ce mi-am propus aici, la Direcţie, din păcate de câtva timp nu reuşim, sau cel puţin eu nu reuşesc să ating acele rezultate pe care ni le-am propus sau ni le propunem pentru fiecare an. Greutăţile de zi cu zi, nu pot să neg, problematica foarte complexă a activităţii care ne copleşeşte sau cel puţin pe mine mă afectează într-un fel. Un alt motiv este că se iveşte acum o posibilitate să lucrez într-o altă instituţie, tot socială. Nu voi părăsi acest domeniu de asistenţă socială”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Schmidt Lorand. „Sunt în perioada de preaviz, urmează ca după 16 ianuarie să mă angajez la noul serviciu”, a adăugat Schmidt Lorand.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a precizat că în termen de 30 de zile la conducerea DGASPC Mureş va fi numit un nou director general. „Domnul Schmidt deja a dat un concurs pentru postul de medic la Spitalul din Călugăreni şi astfel şi-a dat demisia din funcţia de director al Direcţiei (DGASPC – n.r.), ceea ce înseamnă că în 30 de zile trebuie să numim un director interimar la Direcţie, iar el în 30 de zile va prelua postul de la Spitalul din Călugăreni”, a precizat Péter Ferenc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE