Moș Crăciun a ajuns la copiii nevoiași în pași de zumba Slider
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 317 Vizualizări

Moș Crăciun a ajuns la copiii nevoiași în pași de zumba

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, echipa JCI Târgu-Mureș, echipa „Zumbărețelor” și mămicile purtărețe au organizat, în incinta Promenada Mall, a doua ediție a flashmob-ului în scop caritabil. Instructoarea de fitness Diana Andrei și iubitoarele de zumba au dansat pentru copiii din centrele de plasament „Sfânta Elisabeta” din Glodeni și Sâncraiu de Mureș. De asemenea, târgumureșenii au donat alimente neperisabile, îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite pentru copii.

„Iarna aceasta, „Zumbărețele” ni s-au alăturat din nou pentru a sprijini proiectul nostru și împreună cu mămicile purtărețe au susținut un spectacol energizant și distractiv, care ne-a ajutat să colectăm jucării, haine și dulciuri, atât pentru centrul de plasament pentru copiii din Sâncraiu de Mureș, cât și pentru alte familii nevoiașe din județul Mureș. Împreună am reușit să dăruim multe zâmbete și bucurii sufletelor care, din nefericire, nu au șansa de a avea un Crăciun în familie”, a transmis Alexandra Botoș, coordonatoarea proiectului.
„Zâmbete în dar” este echivalentul unui jurnal scris de o mână de oameni, care își doresc să facă fapte bune pentru cei care se luptă cu lipsurile de zi cu zi. Potrivit reprezentanților JCI Târgu-Mureș, obiectivul proiectului este de a obține resurse materiale care să ajungă la copiii aflați în centrele sociale din Mureș. Totodată, se dorește integrarea copiilor din centrele de plasament în societate şi dezvoltarea personală a acestora prin implicarea în workshopuri și excursii. „Proiectul „Zâmbete în dar” are ca obiectiv principal obținerea și direcționarea de resurse obţinute către centrele sociale de copii din comunitatea mureşeană. De asemenea, proiectul se focalizează şi pe integrarea copiilor din centrele de plasament în societate şi dezvoltarea personală a acestora prin implicarea în workshop-uri, excursii şi alte activităţi la care ei nu au acces din cauza situaţiei sociale”, au afirmat reprezentanții JCI Târgu-Mureş.2-flashmob-caritabil

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE