CFR a pus în circulaţie un vagon special pentru transportul de biciclete şi schiuri Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 328 Vizualizări

CFR a pus în circulaţie un vagon special pentru transportul de biciclete şi schiuri

Compania de stat CFR Călători a pus în circulaţie de marţi, 27 decembrie, un vagon special dedicat transportului de biciclete şi de schiuri, în cadrul unui proiect pilot de reamenajare a unui vagon prototip cu 20 de locuri pentru biciclete sau schiuri, 20 de locuri pentru călători şi cu un spaţiu pentru un bar-bistro, informează News.ro.
„Demersurile noastre răspund solicitărilor comunităţilor de biciclişti de a folosi ca mijloc de transport trenul. În funcţie de felul în care va fi primit acest proiect pilot şi de numărul solicitărilor din perioada următoare, luăm în calcul extinderea lui”, a declarat director general al CFR Călători, Iosif Szentes, conform sursei citate.
Compania a precizat că vagonul va putea fi comandat de grupuri care vor să călătorească pe diferite rute cu trenul, transportând în acelaşi timp şi echipamentul sportiv, în baza unei solicitări trimise cu cel puţin cinci zile înainte de efectuarea călătoriei.
În perioada 23 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, CFR Călători a suplimentat trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti. În această perioadă, vor fi deschise doar trei agenţii de voiaj ale CFR Călători.
Pentru creşterea capacităţii de transport cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre Craiova, Arad, Satu Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iaşi, Timişoara Nord, Braşov, Sibiu, Cluj şi Constanţa vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete.
În zilele de 1 şi 2 ianuarie, toate agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepţia agenţiilor Iulius Mall din Iaşi, Carrefour şi Titan din Bucureşti.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE