Home / Slider / FOTO: Bucuria Crăciunului adusă copiilor de Rotary Club Teka

FOTO: Bucuria Crăciunului adusă copiilor de Rotary Club Teka

Distribuie

Peste 6.300 de copii din județul Mureș au primit bucuria Crăciunului grație acțiunii umanitare organizată de Rotary Club Teka prin care 6.345 de pachete cu cadouri au ajuns din Anglia, beneficiari fiind preșcolari și școlari din 89 de localități din județul Mureș. 1Pachetele au fost distribuite prin Rotary Club Teka, cu ajutorul Rotary Club Târgu-Mureș și Rotary Club, care au intrat în posesia beneficiarilor până de Crăciun. ”Am primit aceste pachete sub formă de ”Shoebox” din Marea Britanie de la clubul partener Rotary Club Boscombe and Southborne. În total am primit 6.345 de pachete, care au fost împărțite în 89 de localități din județul Mureș, inclusiv la câteva fundații și asociații care au în îngrijire copii. Beneficiarii acestor pachete au fost preșcolari și școlari din clasele 0-4. Pachetele le-am primit la finele lunii noiembrie, iar după ce ele au fost sortate și după ce am identificat localitățile unde să distribuim aceste pachete, împreună cu Rotary Club Târgu-Mureș și Rotary Club Maris, le-am distribuit până de Crăciun”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Jeszenszky Z. Attila, membru în cadrul Rotary Club Teka, asistent Guvernator Rotary pe Districtul 2241.

Colaborare fructuoasă cu rotarienii din Anglia

Colaborarea dintre Rotary Club Teka și Rotary Club Boscombe and Southborne datează de peste cinci ani, grație implicării lui Russel Oaten, reprezentant Districtul Geoff Philpot. 4”Copiii au primit aceste pachete cu foarte multă bucurie. În general, am ajuns cu aceste pachete în localități ceva mai izolate, unde nu prea ajung cadouri la copii, și atunci așa am și ales aceste localități, pentru ca copii din aceste localități să se bucure de acest cadou. Conținutul unui pachet a cuprins în principal îmbrăcăminte de iarnă, rechizite școlare și produse de igienă, la care se adaugă și mici jucării. Colaborarea cu Rotary Club Boscombe and Southborne datează de peste cinci ani, începută prin Russel Oaten, reprezentant Districtual Geoff Philpot. Prima acțiune am făcut-o în beneficiul Fundaţiei Creştine Rhema în care am amenajat pentru copiii ateliere de prelucrarea lemnului și metalului. Apoi, au urmat și alte colaborări mai mici, fără însă a avea proiecte distincte”, a precizat Jeszenszky Z. Attila.3img_20161122_094046img_20161207_081323img_20161208_115723img_20161213_120840img_20161215_113800


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Voleibalistele de la CSU, învinse în trei meciuri

Distribuie În weekendul recent încheiat, voleibalistele de la CSU Târgu Mureș au disputat la Oradea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.