Mâine, miniștrii cabinetului Grindeanu vor fi audiați în comisiile Parlamentului Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 293 Vizualizări

Mâine, miniștrii cabinetului Grindeanu vor fi audiați în comisiile Parlamentului

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, partidul care a câștigat alegerile parlamentare din 11 decembrie, a anunțat luni că negocierile cu ALDE, partenerii coaliției de guvernare, s-au încheiat. ALDE va primi în urma negocierilor patru ministere, cel mai important fiind cel al Energiei. 

În consecință, astăzi, de la ora 14, forurile de conducere ale PSD și ALDE vor aproba lista viitorului Cabinet, iar de la ora 15,00 va avea loc întâlnirea grupurilor reunite ale celor două formațiuni, pentru o prezentare scurtă a fiecărui ministru, potrivit unui articol publicat de Agenția de presă Agerpres. Urmează ca între orele 16 și 16,30 premierul desemnat să depună lista Executivului și a programului de guvernare.
De la ora 17, se va desfășura ședința Birourilor permanente reunite pentru a aproba ordinea de zi de miercuri, 4 ianuarie.
Miercuri, vor avea loc audieri în comisii și votul de învestitură, după cum a precizat Liviu Dragnea, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților.
„Miercuri, 4 ianuarie, între orele 8,00 dimineața și 14,00, va avea loc audierea membrilor Guvernului în comisii. Între orele 15,00 și 18,00 vor avea loc prezentarea programului de guvernare, dezbatere și votul de învestitură. Sub rezerva acceptării de către președintele României — o să trimitem o scrisoare comună — propunem ca pe 4 ianuarie, la ora 19,00, să aibă loc ceremonia depunerii jurământului pentru membrii Guvernului”, a arătat președintele PSD, citat de Agerpres.

Vom reveni cu lista cabinetului de miniștri, condus de Sorin Grindeanu, imediat ce aceasta va deveni publică.

Foto: Agerpres

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE