Start bun, și atât. „Tigrii” au cedat în Suedia BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 163 Vizualizări

Start bun, și atât. „Tigrii” au cedat în Suedia

Echipa masculină de baschet BC Mureș Târgu-Mureș a suferit marți seara a treia înfângere în faza a doua a competiţiei continentale FIBA Europe Cup. Mureșenii au cedat cu scorul de 88-68 (22-16, 23-14, 20-14, 23-24) întâlnirea cu suedezii de la Södertalje, care și-au trecut în cont prima victorie din grupa K.
Fără Martinic, Mohammed și Barham, trei jucători importanți din angrenajul echipei, elevii lui Szászgáspár Barnabás l-au avut în prim plan pe Gajovic. Mureșenii au început bine jocul, au condus cu 16-11 la intrarea în a doua jumătate a primului sfert, după care gazdele au preluat inițiativa, cu un 11-0 în ultimele patru minute ale primului act.
Sfertul doi a început cu un coş al lui Cioacătă, diferența a ajuns la doar 4 puncte, dar a urmat un nou parţial de 9-0 al gazdelor, după care partida a curs într-un singur sens, o victorie lejeră a gazdelor. Avantajul suedezilor a crescut până la 18 puncte și la peste 20 în cele două sferturi ale reprizei secunde.
Deși ultimul act a fost câștigat de mureșeni, soarta partidei nu a stat în cumpănă niciun moment în fața unei echipe care a înscris de 14 ori din 22 de aruncări din afara semicercului, gazdele reușind să ofere și momente de spectacol puținilor spectatori prezenți în tribunele sălii.
BC Mureș va susține următoarea partidă din grupă pe teren propriu miercuri, 11 ianuarie, de la ora 19.00, cu francezii de la Elan Chalon. Înainte de aceasta însă, în cadrul etapei a XV-a din Liga Națională, „tigrii” vor înfrunta tot pe teren propriu formația Dinamo București, partidă programată duminică, 8 ianuarie, de la ora 18.00.
În partida din Suedia au înscris:
Södertalje: Bizaca 23 (4×3), Kurbas 15 (3), Massamba 10 (2), Ongwae 10 (2), Lindstrom 9 (1), Johnson 8, Spires 7, Lejasmeiers 3 (1), Ramstedt 3 (1)
BC Mureș: Gajovic 18 (4), Djapa 14 (2), Kalve 12, D. Popescu 6 (2), Lázár 6, Cioacătă 4, Sánta 4, Bichiș 2, D. Andrei 2. A mai jucat Engi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE