Tâlhărie pe strada Apalinei din Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 455 Vizualizări

Tâlhărie pe strada Apalinei din Reghin

Ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Reghin a fost sesizat vineri, 6 ianuarie, la ora 00.39, prin Dispeceratul de Urgenţă 112, despre faptul că în locuința unui bărbat în vârstă de 84 de ani din Reghin ar fi pătruns două persoane care l-ar fi agresat.

Imediat, pe traseul de deplasare spre locul comiterii faptei, respectiv pe strada Apalinei, echipajul de poliţie a observat două persoane suspecte, motiv pentru care poliţiştii i-au legitimat.

„Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că cei doi, au 17 şi 21 de ani, ambii sunt domiciliaţi în Reghin iar ulterior cele două persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Reghin. În fapt, persoanele în cauză ar fi pătruns fără drept în locuinţa victimei, ar fi agresat-o şi ar fi sustras din locuința acestuia 850 de lei. În urma percheziției corporale efectuate asupra celor două persoane depistate pe strada Apalinei, a fost găsită suma de 850 lei.Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cele două persoane fiind reținute pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE