Share
Home / Administratie / Peste două milioane de euro pentru construcția podului din Târnăveni

Peste două milioane de euro pentru construcția podului din Târnăveni

Primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan, a anunțat vineri, 6 ianuarie, pe pagina sa de Facebook, că Târnăveniul a primit peste 2 milioane de euro pentru construcţia podului rutier peste râul Târnava Mică.
„După o muncă de patru ani de zile, am reuşit semnarea contractului prin care municipiul Târnăveni primeşte de la Guvernul României peste 2 milioane de euro, pentru construcţia podului rutier nou peste râul Târnava Mică. Acest proiect este unul de importanţă capitală pentru oraşul nostru. Podul de la intrarea în oraş a fost construit acum 105 ani şi a devenit un real pericol, atât pentru siguranţa rutieră, cât mai ales în cazul unor inundaţii. Le mulţumesc pentru sprijinul acordat fostului premier Dacian Cioloş, fostului vice prim-ministru al României, Vasile Sebastian Dâncu, dar şi actualului ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, care au înţeles importanţa demersului nostru. Conform contractului, semnat în 22 decembrie, valoarea totală a investiţiei este de 9.076.697 lei şi este cuprinsă în Programul naţional de dezvoltare locală pentru judeţul Mureş, perioada 2016-2020”, a afirmat primarul Sorin Megheșan.

Share

1 comentariu

  1. Domn primar, acum chiar că e cazul.. chiar nu vede nimeni ca la BOBOHALMA drumurile sunt reabilitate ca-n vremea lui Gheorghe Sincai ? Asfalteaza-le omule altfel e bai mare bai chiar Baia Mare, să nu mai zic de șanțuriler care fac reclamă la prăpastii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Leonard Azamfirei, sărbătoritul zilei

Zi specială vineri, 22 iunie, pentru prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universităţii de Medicină şi …

Share
Share