FOTO: Incendiu la o garsonieră din Târgu-Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 870 Vizualizări

FOTO: Incendiu la o garsonieră din Târgu-Mureş

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al jud. Mureș a fost solicitat luni, 9 ianuarie, la ora 14.00, prin intermediul numărului de urgență 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră de pe strada Brașovului.

S-a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD aparținând Detașamentului de Pompieri Târgu-Mureș iar in sprijin a fost trimisă grupa operativă a inspectoratului.

„După executarea recunoașterii s-a constatat că incendiul se manifesta la o garsonieră aflată la parter. Datorită degajărilor mari de fum s-a luat decizia evacuării persoanelor aflate la parterul imobilului concomitent cu acțiunile de localizare și lichidare a incendiului. În urma incendiului au ars bunurile din locuința afectată, o femeie însărcinată a fost evacuată, iar alte trei persoane au rămas în locuință sub supravegherea echipajelor de pompieri”, se precizează pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

2

3

4

5

6

7

8

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE