Petiția prin care se cere demisia avocatului poporului, Victor Ciorbea, a strâns aproape 140000 de semnături Social
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 194 Vizualizări

Petiția prin care se cere demisia avocatului poporului, Victor Ciorbea, a strâns aproape 140000 de semnături

Petiția online, denumită „Victor Ciorbea, ești concediat!”, inițiată de Tudor Brădățan pe platforma campaniamea.de-clic.ro, a strâns 139.154.

Primele 100 000 de semnături au fost înregistrate astăzi la Avocatul Poporului, evenimentul fiind transmis live pe facebook.

„La sediul Avocatului Poporului, cetățenii prezenți au fost invitați să participe la o discuție cu un consilier, mai apoi cu dl Ciorbea, dar li s-a refuzat dreptul de a transmite live discuția.

Cei prezenți nu au vrut o discuție la care să nu poată participa, chiar și online, ceilalți semnatari. Noi, echipa de-clic, nu am crezut niciodată în dialogul din spatele ușilor închise, nimic ce s-ar putea spune la aceste întâlniri nu poate fi ținut secret față de ceilalți dintre noi”, se precizează pe pagina de facebook de-clic.ro.

Mâine, 11 ianuarie, de la ora 18.00, sunt anunțate proteste prin care i se va cere demisia avocatului poporului în mai multe orașe din țară.

Principalul motiv pentru care i se cere demisia lui Victor Ciorbeaeste faptul că în 5 ianuarie a atacat la Curtea Constituțională Legea 90/2001 care prevede ca pot fi membri ai Guvernului doar persoanele care nu au suferit condamnări penale și nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE