Share
Home / Galerii Foto / FOTO: Peisaje cu mâzgă și mașini

FOTO: Peisaje cu mâzgă și mașini

După două zile de ger uscat, ieri a venit ninsoarea. De la ora 15.00 până la 17.00, am făcut o plimbare cu colegul Atti cu mașina prin oraș. Am plecat din centru, am trecut prin 7 noiembrie, Cornișa, înapoi în centru, apoi am luat-o spre Tudor. La întoarcere am urcat pe Ștefan cel Mare și am mai dat o tură prin 7 noiembrie. La 16.30 ne-am întâlnit cu două mașini cu lame care curățau carosabilul, în dreptul Pieței Republicii. Până atunci, deși încet se circula destul de ok. Se mai aluneca, am văzut și o mașina care a derapat un pic într-un sens giratoriu și din când în când mai vedeam câte un om care curăța zăpada de pe trotuar. După ora 16.00 traficul s-a îngreunat și de la Piața Rebublicii, am făcut 10 minute până la Catedrala Mare, de unde am mai făcut 8 minute până la Palatul Culturii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Exact acum 24 de ani a apărut 24 ore mureșene. Imagini de colecţie din primul număr. Autori surpriză ale articolelor vremii!

Pe 1 noiembrie 1993 apărea cotidianul 24 de ore mureșene, în al cărui editorial de …

Share
Share