Spitalul din Reghin organizează concurs pentru funcția de director medical Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 317 Vizualizări

Spitalul din Reghin organizează concurs pentru funcția de director medical

Managerul Spitalului Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin, dr. Narcisa Fărcaș, a anunțat, pe site-ul unității medicale, organizarea, în perioada 23 – 31 ianuarie, a concursului pentru ocuparea funcției de director medical.

Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 13 ianuarie, ora 15.00. Taxa de participare la concurs este 200 de lei. Dosarele de înscriere vor fi analizate de către Comisia de concurs, iar lista candidaților declarați admiși va fi publicată conform metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcțiilor specifice comitetului director. Potrivit site-ului spitalului, condițiile generale de participare la concurs sunt următoarele: candidații trebuie să aibă domiciliul stabil în România, să nu fie condamnați penal sau în curs de urmărire penală, să fie apți din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic) și să nu aibă vârsta de pensionare, conform prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul public de pensii și alte drepturi de asigurări sociale.

Temele-cadru propuse candidaților
Condițiile specifice de participare la concurs sunt următoarele: candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profilul medicină, să fie confirmați ca medici specialiști sau primari și să aibă cel puțin doi ani vechime ca medici specialiști sau au competență/atestat în managementul serviciilor de sănătate ori sunt absolvenți ai cursului de management spitalicesc.
Condițiile de participare la concurs și documentele dosarului de înscriere sunt publicate pe site-ul spitalului: www.spitalreghin.ro. Detaliile referitoare la temele-cadru pentru proiectul/lucrarea de specialitate sunt publicate pe site, dar pot fi consultate și la sediul unității medicale. Printre temele-cadru propuse se numără: îmbunătățirea structurii și organizării spitalului, schimbarea profilului unui spital cu performanțe nesatisfăcătoare, îmbunătățirea managementului resurselor umane, evaluarea serviciilor de sănătate furnizate de spital, analiza situației economico-financiare, evaluarea spitalului din punct de vedere al calității, strategia managementului în domeniul achizițiilor, strategia managementului în activitatea de investiții, fundamentarea bugetului de venituri și cheltuieli în vederea eficientizării
activității spitalului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE