Sport pentru sănătate în noul an Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 379 Vizualizări

Sport pentru sănătate în noul an

Târgumureșenii care și-au propus să facă mai mult sport pentru sănătate în noul an sunt așteptați la Tabata Sport în zilele de marți, joi și sâmbătă, unde îi întâmpină o echipă mare și frumoasă, coordonată de către instructorul de fitness Claudia Gorea.

Cel mai complex program de slăbit, „Vreau și pot să slăbesc”, care va demara la începutul lunii martie, cuprinde 24 de ședințe fitness, consult cardiologic cu test de efort, consiliere psihologică și consiliere nutrițională, astfel încât persoanele care doresc să scape de kilogramele în plus să beneficieze de suport și consiliere pe toate planurile.
Specialiștii susțin că exerciţiile fizice au beneficii incredibile asupra stării generale de sănătate, scăzând dramatic riscul apariţiei diabetului, osteoporozei, cancerului sau altor boli cronice. De asemenea, sportul crește durata de viață, îmbunătățește funcția insulinei, menține sănătatea inimii și a greutății corpului. Chiar și plimbările și mersul pe jos pot oferi multe beneficii sănătății.
Claudia Gorea este de profesie asistentă medicală și a intrat pentru prima dată într-o sală de sport în urmă cu 18 ani. Au urmat câțiva ani de antrenamente, după care a luat o pauză. În timp ce era însărcinată cu al treilea copil, Claudia Gorea a fost diagnosticată cu diabet zaharat. Și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare și a revenit în sala de sport hotărâtă să-și redobândească starea de bine.
Motivată de instructorii săi de fitness și pasionată de dezvoltare personală, Claudia și-a propus să treacă la următorul nivel, să combine cunoștințele sale de medicină cu cele din sport și astfel să-și deschidă propria sală de sport, una mai puțin convențională. Claudia este acum instructor de fitness și antrenor personal și se adresează persoanelor trecute de prima tinerețe, care vor să dobândească un stil de viață sănătos. Claudia dorește ca prin exemplul propriu să fie de ajutor și altor pacienți.
„Mă adresez acelor persoane trecute de prima tinerețe, care nu se simt poate în elementul lor făcând sport alături de persoane mai tinere. Pe de altă parte, mă adresez si persoanelor supraponderale și cu probleme de sănătate în același timp, diabet sau alte afecțiuni. Eu fac sport pentru sănătate, nu-mi propun să ating anumite performanțe. Îmi doresc să ajut oamenii să dobândească un sti de viață sănătos și echilibrat”, a afirmat Claudia Gorea.
Detalii referitoare la exerciții pot obține la numărul de telefon: 0746-213.685.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE