Home / Sanatate / Cinci posturi vacante de registrator medical, la Spitalul de Urgență

Cinci posturi vacante de registrator medical, la Spitalul de Urgență

Distribuie

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu-Mureș a anunțat pe site-ul propriu, organizarea, în perioada 3-16 ianuarie, a concursului pentru ocuparea a cinci posturi de registrator medical. Candidații care doresc să se prezinte la concurs trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de Bacalaureat.

Astfel, din cele cinci posturi vacante scoase la concurs, un post este la Secția Clinică Reumatologie, un post este scos la concurs la Compartimentul Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Arși, un post la Serviciul de Management al Calității Serviciilor Medicale, iar alte două posturi de registrator medical sunt la Serviciul Evaluare și Statistică Medicală.
Ultima zi de depunere a dosarelor de concurs este 16 ianuarie. În data de 17 ianuarie va avea loc selecția dosarelor, iar în data de 18 ianuarie, la ora 9.00, va avea loc testarea psihologică. Proba scrisă se va desfășura în data de 25 ianuarie, la ora 11.00. Interviul va avea loc în data de 27 ianuarie, la ora 9.00.

Condiții generale de participare la concurs
Condițiile generale de participare la concurs sunt următoarele: candidații trebuie să aibă cetățenie română, cetățenie a altor state membre la Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului European și domiciliul în România; trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit; să îndeplinească condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs; să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți; să aibă capacitate deplină de exercițiu și o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de medicul din unitățile sanitare abilitate; să nu fie condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.
Informații suplimentare despre concurs de pot obține atât de pe site-ul spitalului, cât și apelând la numărul de telefon: 0265-212.111, interior 462. Persoana de contact este Ana Maria Filip, secretarul comisiei de concurs.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.