Doi bărbaţi, reţinuţi pentru un furt de 57.000 lei Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 800 Vizualizări

Doi bărbaţi, reţinuţi pentru un furt de 57.000 lei

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reţinut joi, 12 ianuarie, doi bărbaţi, pentru infracțiuni de furt calificat.

La data de 11 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, s-a reuşit documentarea activităţii infracționale şi identificarea autorilor în cazul unui furt comis la data de 9 septembrie 2016, din incinta unei săli de jocuri de noroc. „În fapt, s-a stabilit că un tânăr, de 27 de ani, în calitate de angajat al societăţii, ar fi furnizat informaţii altor doi bărbaţi, de 33 de ani, care ar fi comis furtul în noaptea de 8 spre 9 septembrie 2016. Cei doi bărbaţi ar fi pătruns prin escaladare în incinta societăţii, de unde ar fi sustras suma de 57.000 lei, reprezentând salariile angajaţilor. În prezent cei doi bărbaţi, de 33 de ani, sunt arestaţi preventiv în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, într-o altă cauză privind furtul sumei de 100.000 lei, dintr-o locuinţă”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

La acţiuni au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi. De asemenea, acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE