„Hai să dăm mână cu mână” de Mica Unire la Luduș Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 451 Vizualizări

„Hai să dăm mână cu mână” de Mica Unire la Luduș

Spectacolul folcloric „Hai să dăm mână cu mână” va avea loc în 24 ianuarie la Casa de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” din Luduș, locuitării orașului fiind invitați la aniversarea celor 158 de ani care se împlinesc de la Unirea Principatelor Române.

Pe lângă spectacol, ludușenilor li se pregătesc și alte surprize plăcute

„Aniversarea celor 158 de ani de la Unirea Principatelor Române va fi sărbătorită şi în oraşul Luduş. Astfel, Primăria, prin Casa de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu”, organizează marţi, 24 ianuarie 2017, începând cu orele 17.00, un spectacol folcloric extraordinar, dedicat acestui eveniment, intitulat „Hai să dăm mână cu mână”.

Pe scena instituţiei de cultură luduşene, vor evolua soliştii Roxana şi Septimiu Pop, ansamblurile luduşene „Ardealul” şi „Transilvania”. Recitalurile extraordinare vor fi susţinute de interpreţii de muzică populară Ovidiu Furnea, Alin Huza, precum şi de către Ansamblul Profesionist „Mureşul” din Tîrgu Mureş, împreună cu îndrăgitele soliste Maria Santean Faghiura, Dorina Grad, Dorina Oprea şi Leontina Pop. Totodată, luduşenii prezenţi la eveniment vor avea parte şi de alte suprize pe care organizatorii le-au pregătit special pentru această zi”, se anunță într-un comunicat de presă al Primăriei Luduș.

Manifestarea cultural-artistică de la Luduş, organizată în cinstea Micii Uniri, va fi una de înaltă trăire românescă, susţine primarul oraşului Luduş, prof. Cristian Ioan Moldovan. Acesta a mai precizat că „autoritatea locală luduşeană cinsteşte marile sărbători înscrise în calendarul naţiunii noastre prin momente festive de anvergură. Doresc, cu această ocazie, să îi invit pe toţi luduşenii iubitori de frumos, de autentic şi de adâncă trăirea românească, să sărbătorim împreună aniversarea celor 158 de ani de la Unirea Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, pentru a ne arăta totodată respectul pe care îl datorăm înaintaşilor noştri, dar şi pentru a preţui moştenirea transmisă nouă peste veacuri”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE