Plus de 9 milioane de lei la bugetul municipal Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Plus de 9 milioane de lei la bugetul municipal

Aleșii locali vor aproba în următoarea ședință ultima rectificare a bugetului pe anul 2016. La capitolul venituri se mai adaugă încă o sumă de 9 milioane de lei.

 

Ultima rectificare pe anul 2016 a bugetului municipiului Tîrgu Mureș va fi supusă plenului Consiliului Local Tîrgu Mureș la prima ședință din luna ianuarie.
Municipiului Tîrgu Mureș, conform Deciziei nr. 166967 din 5 decembrie 2016 emisă de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Mureș, i se alocă 9,06 milioane de lei, reprezentând reprezentând sume defalcate din TVA. Suma va fi destinată finanțării cheltuielilor salariale stabilite prin lege, precum și contribuțiile aferente acestora pentru unitățile de învățământ preuniversitar de stat la nivelul municipiului Tîrgu Mureș.
De asemenea, Finanțele mureșene au retras pe baza unei decizii emise în 6 februarie 220.000 de lei, care erau destinați acoperirii tichetelor sociale pentru grădiniță.
Municipiului i-a mai fost alocată suma de 233 de mii de lei pentru reechilibrarea bugetului.
Alte sume vin în bugetul local pe ruta Consiliul Județean Mureș care a aprobat repartizarea a sumei de aproape 60 de mii de lei, în 23 noiembrie, 12 decembrie, respectiv 21 decembrie, pentru finanțarea drepturilor copiilor/elevilor/tinerilor cu cerințe educaționale speciale integrați în învățământul de masă pentru anul 2016. În bugetul municipal, potrivit Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr. 189 din 12 decembrie, va mai ajunge suma de 38 de mii de lei pentru echilibrarea bugetelor locale. (L. V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE