Home / Sanatate / Vești bune pentru asistenții medicali care își caută locuri de muncă

Vești bune pentru asistenții medicali care își caută locuri de muncă

Distribuie

Vești bune pentru asistenții medicali care se află în căutarea unui loc de muncă la început de an. Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu-Mureș a anunțat organizarea concursului pentru ocuparea a 21 de posturi vacante de asistent medical în cadrul mai multor secții, compartimente și cabinete din cadrul unității sanitare.

Potrivit site-ului SCJU Târgu-Mureş, se organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical de laborator în cadrul Laboratorului de genetică, a două posturi de asistent medical de radiologie în cadrul Laboratorului de radiologie și imagistică medicală, a unui post de asistent medical cu atribuții de gipsar la Camera de gardă ortopedie, a două posturi de asistent medical la Bloc operator II chirurgie și ortopedie pediatrică, a unui post de asistent medical cu atribuții de asistent de anestezie la Bloc operator I, a unui post de asistent medical la Secția Clinică Cardiologie, a trei posturi de asistent medical la Bloc operator I, a două posturi de asistent medical la Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, a trei posturi de asistent medical la Secția Clinică Hematologie, a două posturi de asistent medical la Secția Neurochirurgie, a unui post de asistent medical la Secția Clinică Ortopedie și Traumatologie, a unui post de asistent medical la Ambulatoriul integrat adulți și a unui post de asistent medical la Cabinetul diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.
Dosarele de concurs se pot depune în perioada 19 ianuarie – 2 februarie. Testarea psihologică va avea loc în data de 3 februarie, la ora 15.30, iar proba scrisă se va desfășura în data de 10 februarie, la ora 11.00. Interviul va avea loc în data de 15 februarie, la ora 9.00, iar rezultatele finale ale concursului se vor afișa în data de 17 februarie.
Informații suplimentare despre metodologia de concurs și fișa posturilor se pot obține atât de pe site-ul spitalului, cât și apelând la numărul de telefon: 0265-212.111, interior 462. Persoana de contact este Ana Maria Filip, secretarul comisiei de concurs.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.