ASA a ajuns în cantonamentul din Antalya FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 647 Vizualizări

ASA a ajuns în cantonamentul din Antalya

Echipa de fotbal ASA Târgu-Mureș a plecat sâmbătă dimineața în Antalya, Turcia, unde va fectua un cantonament de 13 zile, în perioada 21 ianuarie-2 februarie. Echipa se va întoarce în țară, dar nu va reveni imediat la Târgu-Mureș, ci va rămâne în cantonament în vederea primei partide oficiale din acest an, în etapa a XXII-a, pe care o vor susține în 3 februarie, la Giurgiu, cu campioana ultimei ediții, Astra. În Antalya, echipa antrenorului Ilie Stan va disputa și 4 jocuri amicale: cu FC Stal Kamianske (Ucraina, Liga 1, locul 9)- în 24 ianuarie, FC Montana (Bulgaria, Liga 1, locul 14)- 26 ianuarie, FC Lokomotiv Gorna Oryahovitsa (Bulgaria, Liga 1, locul 12)- 28 ianuarie și FK Altyn Asyr Ashgabat (campioana din Turkmenistan)- 30 ianuarie. Lotul care s-a îmbarcat pentru Antalya pe aeroportul din Cluj-Napoca este alcătuit din 27 de jucători, dintre care 10 sunt noi sosiți. Iată și componența: Mirel Bolboașă, Eduard Pap, Bogdan Moga, Alex Podar-Petho – portari, Robert Candrea, Tiberiu Petriș, Octavian Deaconu, Sebastian Bucur, Szasz Tamas, Emil Dică, M. Constantin, Gaston Mendy, Andrei Sin, Marius Bâtfoi, Sergiu Păcurar, Marvin Schieb, Cristian Balgiu, Gabi Mureșan, Andrei Ciolacu, Bănel Nicoliță, Răzvan Dulap, Ciprian Rus, Konstantinos Rougalas, Carlos Chertes, Javier Velayos, Luis Alberto Medina – jucători de câmp.

Cine sunt noii jucători ai roș-albaștrilor

Doi dintre noii jucători ai ASA se află pentru a doua oară în lot, dar unul, Bănel Nicoliță, fără niciun joc disputat, părăsind echipa înaintea începerii campionatului. Al doilea este spaniolul Javier Velayos, care a jucat în echipa mureșeană pe postul de fundaș dreapta. O scurtă prezentare a noilor jucători:
Mirel Bolboașă – portar, 27 de ani, ultima oară la Petrolul Ploiești. A jucat și la U-Cluj, FC Viitorul, FC Clinceni, CS Buftea, FC Argeș.
Eduard Pap – portar, 22 de ani, venit de la Luceafărul Oradea. A jucat și la Poli. Timișoara. Are 15 meciuri jucate în turul campionatului din Liga a II-a.
Andrei Sin – atacant, 25 de ani, ultima formație Unirea Tărlungeni. A mai evoluat în tricourile echipelor FC Viitorul, CS Otopeni, Callatis Mangalia, Delta Tulcea, CSU Craiova și Juventus București.
Marius Bâtfoi – atacant, 26 de ani, ultima data la CS Balotești. A mai jucat pentru Steaua II, Unirea Urziceni, FC Snagov, CS Otopeni, CS Buftea, FC Clinceni, Dunărea Galați.
Cristian Balgiu – mijlocaș central, 22 de ani, ultima data la CS Afumați, a mai jucat și la Concordia Chiajna.
Bănel Nicoliță – revenirea la ASA, a mijlocașului în vârstă de 32 de ani, după scurta experiență din vara anului 2015. Ultima echipă la care a fost legitimate a fost CS Făurei.
Răzvan Dulap – fundaș, 21 de ani, ultima formație fiind Șoimii Pâncota (Liga a II-a). A mai jucat pentru U-Cluj și Metalurgistul Cugir.
Konstantinos Rougalas – grec, fundaș central, 23 de ani, ultima formație Oud – Heverlee Leuven (Belgia), A mai evoluat la echipele Olympiakos Pireu, Ergotelis, Fostiras, Atletico Madrid B, Iraklis Salonic.
Javier Velayos – revenirea fundașului dreapta, în vârstă de 29 de ani, după ce a mai jucat pentru ASA între 2014 și 2016. În turul campionatului a evoluat pentru Racing Ferrol (Spania), în Segunda B.
Luis Alberto Vieira Medina – portughez, atacant, 25 de ani, ultima echipă fiind Sioni Bolnisi (Georgia). A mai evoluat pentru Dinamo Batumi, tot din Georgia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE