Voleibalistele cedează cu Știința și rămân în afara play-off-ului CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 241 Vizualizări

Voleibalistele cedează cu Știința și rămân în afara play-off-ului

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a pierdut partida disputată sâmbătă seara pe teren propriu în cadrul etapei a XIV-a a Diviziei A1 cu Știința Bacău, scor 0-3 (20-25, 23-25, 21-25). În urma acestui eșec, mureșencele rămân pe locul 9, cu 14 puncte, la 3 în urma formațiilor VC Unic Piatra Neamț și CSM Lugoj, ultimele echipe care se clasează pe locurile de play-off.
Ieșită de pe locurile de play-off din etapa trecută, când au cedat tot în trei seturi la Iași cu Penicilina, mureșencele s-au străduit să țină piept echipei clasate pe locul secund în clasament. Au reușit acest lucru doar parțial, rezultând un joc echilibrat, de mare luptă. Echipa băcăuană s-a impus în doar trei seturi, dominând în special prin eficacitatea serviciilor, capitol la care mureșencele suferă în continuare. Cu un lot superior valoric și mai experimentat, în care au evoluat două dintre jucătoarele străine plecate de la Târgu-Mureș la Știința, slovaca Ivana Zburova și muntenegreanca Nikoleta Perovic, aceasta din urmă fiind a doua jucătoare a echipei băcăuane la capitolul puncte reușite, după Georgiana Faleș, trecută și ea pe la echipa mureșeană, băcăuancele au fost mai exacte la finalul celor trei seturi.
În urma acestui eșec, șansele de a reveni pe unul din primele opt locuri s-au redus simțitor, mai ales că în etapa viitoare, deși vor evolua tot pe teren propriu, mureșencele vor avea o nouă sarcină grea în fața formației Dinamo Bcurești, clasată pe locul 5 al clasamentului.
CSU Medicina a aliniat formația: Roxana Iancu, Marija Pucarevic, Karla Klaric, Eliza Varga, Sonia Teianu, Valentina Rusu, Laura Molnar- libero, Andreea Petra, Raisa Ioan, Alexandra Babaș, Loredana Dobriceanu, Carmen Arniceru.
De partea cealaltă, Știința a aliniat sextetul alcătuit din Zburova, Perovic, Faleș, Otasevic, Rogojinaru, Cazacu și Albu – libero. Au mai jucat: Miclea, Radu, Bălțatu, Manu -libero.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE