Dragostea a plutit în aer, la „Nunta noastră” Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 480 Vizualizări

Dragostea a plutit în aer, la „Nunta noastră”

Cetatea Medievală Târgu-Mureș a găzduit, sâmbătă și duminică, ediția a IX-a a târgului de nunți „Nunta noastră”, eveniment la care au participat zeci de tineri și peste 45 de expozanți, care le-au prezentat viitorilor miri tendințele anului 2017 și i-au întâmpinat cu promoții tentante.

O surpriză a organizatorilor a constat într-un concurs inedit, peretele dragostei, amplasat la intrarea în corpul cetății, unde îndrăgostiții au lăsat bilețele colorate cu declaraţii de dragoste siropoase. Ideea a prins foarte bine la îndrăgostiți, dovadă fiind zecile de bilețele lipite pe perete. Duminică seară, la finalul târgului, s-au acordat, prin extragere la sorți, două premii: o cină romantică la Zambara Bistro și un voucher în valoare de 200 lei la o florărie din oraș.

Ingredientele târgului din acest an
Rochii de mireasă, costume de mire, fotografi, cameramani, DJ, restaurante, flori, decoruri, aranjamente, mărturii, torturi, prăjituri, accesorii pentru mireasă, mire şi nuntaşi, bijuterii, photobooth, lumânări, formaţii, interpreţi, artificii, baruri, băuturi, porumbei, fructe, dulciuri și multe altele. Acestea au fost ingredientele târgului din acest an.
Saloanele de rochii de mireasă din oraș au prezentat colecțiile anului 2017 și le-au oferit viitoarelor mirese reduceri de preț dacă cumpără sau închiriază rochiile de mireasă pe perioada târgului sau până la sfârșitul lunii ianuarie. Cu oferte speciale au venit în întâmpinarea viitorilor miri și fotografii, cameramanii și interpreţii, care au conceput pachete la prețuri speciale. În ceea ce privește florile și aranjamentele florale, participanții la târg cu putut admira aranjamente de flori din hârtie concepute de către un artizan din județul Mureș. În ultimii ani, au devenit tot mai căutate serviciile celor care realizează fotografii instant în cabine foto deschise. Conceptul de „photobooth” este distractiv și îndeamnă la veselie. Fotografii nelimitate, asistent punctual și la ținută, design unicat pentru fotografii, arhivă online, accesorii variate și dedicate completă a echipei promit cei care se ocupă de aceste servicii, iar prețurile sunt rezonabile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE