Lumină pentru sufletul lui Emese Galerii Foto
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3788 Vizualizări

Lumină pentru sufletul lui Emese

Drama lui Emese, tânăra de 28 de ani ucisă prin împușcare duminică seara, i-a impresionat pe târgumureșeni, care au venit luni după-amiaza la barul Loren’s pentru a-i aduce un ultim omagiu.

 

Luni după-amiaza, pe o vreme friguroasă și neprietenoasă, prieteni, cunoscuți sau doar târgumureșeni impresionați de soarta tinerei au venit în pelerinaj la locul tragediei, delimitat cu bandă alb-roșie, pentru a-i aduce un ultim omagiu.
“Suntem vecine, eu stau la etajul patru, ea la parter, am copilărit împreună, ne știm foarte bine și am vrut să îi aducem un ultim omagiu. Îmi pare rău pentru această pierdere. Era o femeie extraordinară, o prietenă și o mamă extraordinar de iubitoare”, ne-a spus Enikó care a venit luni după-amiază să pună o floare și o lumânare la locul tragediei, însoţită de băieţelul de 5 ani.
“Nu o cunoșteam, a fost o discuție pe Facebook și s-a hotărât să venim să aducem lumânări și flori pentru dânsa, este un gest uman, frumos”, ne-a spus și Adrian Hârșan.
Pe rețeaua de socializare Facebook, membrii grupului Dăruim din inima/Szivbol adjuk și-au anunțat deja sprijinul pentru familia îndurerată.
Decesul tinerei a deschis o cutie a Pandorei în legătură cu protecția legii împotriva agresorilor și dacă tragedia putea fi evitată. Pentru Emese însă discuțiile acestea sunt tardive…

Alte informaţii puteţi lectura aici şi aici
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE