O viață sigură, mâine, la Național Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 119 Vizualizări

O viață sigură, mâine, la Național

Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Tîrgu Mureș ne invită la reprezentația spectacolului O viață sigură de Elena Vlădăreanu, în regia lui Robert Bălan, care va avea loc joi, 26 ianuarie 2017, de la ora 19.30, la Sala Mică. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Emilia Banciu, Loredana Dascălu, Claudiu Banciu și Alexandru-Andrei Chiran. Scenografia și costumele sunt realizate de către Măriuca Ignat.

„O viaţă sigură prezintă o serie de scenarii care, în unele părţi ale lumii, fac parte din cotidian de multă vreme, şi nu oferă soluţii aparente. Scena devine în acest caz un spaţiu de dezbatere în care publicului i se oferă problemele, iar concluziile vor fi trase individual. Propunerea Teatrului Naţional Tg. Mureş este interesantă, actuală şi bine argumentată, şi cred că îşi va găsi un public care o va considera utilă şi va umple Sala mică la fiecare reprezentaţie”, scrie Andrei Vornicu pentru Adevărul.

Următoarea reprezentație a spectacolului O viață sigură este programată în 22 februarie.

Biletele între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii sau la casa de bilete a teatrului între orele 09:00 şi 15:00 şi online: www.biletmaster.ro/.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE