Florin Sim (PSD), ales viceprimar la Târnăveni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 690 Vizualizări

Florin Sim (PSD), ales viceprimar la Târnăveni

Social-democratul Florin Sim a fost ales joi, 26 ianuarie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru a Consiliului Local, în funcţia de viceprimar al municipiului Târnăveni.

Megheşan: „Un gest de maximă maturitate politică”

Propunerea a venit tocmai din partea grupului de consilieri PNL şi a fost catalogată de liberalul Sorin Megheşan, primarul municipiului Târnăveni, drept „un gest de maximă maturitate politică.” Consilierii Partidului Național Liberal l-au propus și l-au votat în unanimitate în funcția de viceprimar al municipiului Târnăveni pe Florin Sim, consilier ales pe listele Partidului Social Democrat. Deși PNL are majoritatea în Consiliul Local și oricare din cei 10 consilieri liberali putea fi propus și ales viceprimar al municipiului, Partidul Național Liberal a considerat că, prin acest gest politic, se asigură reprezentativitate în aparatul de lucru al Primăriei pentru mai mulți cetățeni ai orașului nostru. Propunerea consilierilor liberali vizează, în primul rând, realizarea proiectelor de dezvoltare ale orașului. Târnăveniul are nevoie, mai mult decât oricând, de stabilitate, de profesionalism și de o echipă puternică la conducerea Primăriei. Baftă, Florin Sim! Bine ai venit în echipă!”, a transmis, pe pagina sa de Facebook, primarul Sorin Megheşan.

Sim: „Avem proiecte începute încă din primul mandat”

Noul viceprimar al municipiului Târnăveni s-a declarat onorat de faptul că revine în conducerea Primăriei municipiului Târnăveni la propunerea fracţiunii liberale din Consiliul Local şi a promis că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a continua şi a demara noi proiecte pentru comunitatea locală din municipiul Târnăveni. „Fiind o propunere făcută de colegii mei liberali, precizez că eu primesc cu bucurie orice asemenea propunere din partea oricărui partid. Ca propunere, pentru mine a fost una normală, indiferent din partea cui a venit. Ca şi obiective, în acest al doilea mandat, după cum le-am spus şi colegilor mei în şedinţă avem proiecte începute încă din primul mandat, pe care aş vrea să le ducem la bun sfârşit împreună cu domnul primar”, a declarat, pentru publicaţia noastră, Florin Sim.

 

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE