Home / Sport / Ultimul meci acasă pentru fetele de la Sirius

Ultimul meci acasă pentru fetele de la Sirius

Distribuie

Echipa feminină de baschet UPM BC Sirius Târgu-Mureș întâlnește sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 19.45, partida din cadrul etapei a XVII-a a Ligii Naționale formația Phoenix Galați. Cele două au obținut câte o victorie pe teren propriu în cele două întâlniri susținute. Prima a avut loc la Târgu-Mureș, în Cupa Sirius, a doua la Galați, în turul campionatului. Este ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulat pentru echipa antrenorului Steff Zakariás, calificată în turneul final al Cupei României, care se va disputa în perioada 8-12 februarie la Sfântu Gheorghe, în Sala Sporturilor „Szabo Kati”.

Mureșencele sunt nou promovate în Liga Națională și se află pe locul 9, penultimul, cu doar 3 victorii în 16 partide, dar au dovedit în ultimele jocuri că pot face față unor adversare mult mai bine cotate. Gălățencele ocupă locul 5, cu 8 viictorii și tot atâtea înfrângeri și sunt și ele calificate la turneul final de 8 de la Sfântu Gheorghe, dar nu sunt sigure de locul în primele 6, care vor disputa a doua fază a campionatului într-un minicampionat tur-retur. În cazul unui eșec la Târgu-Mureș, echipa de la Dunăre poate fi scoasă în afara acestor locuri ultima etapă, în care vor juca pe terenul campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Una din echipele care o poate devansa este și adversara mureșencelor din ultima etapă, Universitatea „Vasile Goldiș” ICIM Arad.

 

Jocuri „echilibrate” în Cupa României

Așadar, imediat după partidele ultimei etape a sezonului regulat, care se va disputa în 4 februarie, va urma bătălia pentru trofeul competiției KO. La aceasta, în primele două zile vor fi programate meciurile din cadrul sferturilor de finală, fază în care sorții au decis să se afle față în față echipe aflate în aceeași zonă a clasamentului. Mureșencele întâlnesc în 9 februarie CSB Teleorman Alexandria, formație care a obținut în cele 16 etape doar cu două victorii mai mult decât mureșencele. Dacă trec de prima fază, BC Sisius ar întâlni în semifinalele din 10 februarie învingătoarea din duelul dintre Olimpia Brașov și Phoenix Galați. Finala competiției se va disputa în 11. Celelalte două partide din „sferturi” sunt Universitatea Cluj-Napoca – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Târgoviște – CSM Satu Mare, toate patru aflate în primele șase locuri. Duelurile din cele două „sferturi” vor da echipele care ar susține cealaltă semifinală.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.