Finanțare pentru ONG –urile care se ocupă de victimele traficului de persoane Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

Finanțare pentru ONG –urile care se ocupă de victimele traficului de persoane

 

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) va relansa, în data de 30 ianuarie, cererea de proiecte pentru finanţarea asistenţei directe acordată traficului de persoane.

Cererea de proiecte se adresează organizaţiilor neguvernamentale de profil, înfiinţate şi licenţiate conform reglementărilor în vigoare, şi pune la dispoziţie un buget de 1.200.000 CHF pentru finanţarea a minim 2 proiecte, pentru o perioadă de maxim 12 luni, potrivit informațiilor furnizate de coordonatorul Centrului Regional din Tîrgu Mureș, Comisar șef de Poliție, Cristina Zaharia, Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane cu sediul în Piața Victoriei, nr. 1.

Finanţarea se realizează în cadrul Programului de Cooperare Elveţiano-Român şi este gestionată de ANITP, în calitate de Agenţie de Implementare şi va acoperi 100% costurile totale eligibile ale proiectului, din care 85% – contribuţia Programului de Cooperare Elveţiano-Român şi 15% – contribuţia ANITP de la bugetul stat.

Proiectul „Sprijinirea ONG – urilor din România pentru acordarea de asistenţă directă victimelor traficului de fiinţe umane” a fost depus în baza Programului de Cooperare Elveţiano-Român pentru reducerea disparităţilor economice şi sociale în cadrul Uniunii Europene extinse în vederea semnării contractului de finanţare cu Centrul pentru Controlul Democratic al Forţelor Armate (DCAF).

Aplicantul proiectului este Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane, iar perioada de derulare a acestuia este de 42 luni începând cu data de 20.02.2015, cu un buget total de 2.082.767.23 CHF.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă sprijinul acordat victimelor traficului de persoane prin servicii de asistenţă directă oferite de organizaţiile neguvernamentale din România.

Mai multe informaţii privind acordarea de granturi se pot găsi pe website-ul ANITP, la Secţiunea Programe:

RO: www.anitp.mai.gov.ro/proiect a.v.

EN: www.anitp.mai.gov.ro/project-v-a/

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE