Joc de „încălzire” pentru BC Mureș BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 162 Vizualizări

Joc de „încălzire” pentru BC Mureș

În etapa a XVIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, BC Mureș Târgu-Mureș întâlnește pe teren propriu, sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17.00, formația Național Olimpic Baia Mare. Se anunță un joc pe placul suporterilor „tigrilor”, în compania ultimei clasate a campionatului, care a obținut o singură victorie și evoluează în această ediție în calitate de nou promovată. Mureșenii vin după un eșec la Timișoara și un ultim joc în grupa secundară din cadrul competiției continentale FIBA Europe Cup, grupă în care s-a clasat pe ultima poziție a grupei K. Victoria cu echipa maramureșeană le este la îndemână, totodată necesară pentru a încerca o clasare pe primele șase locuri, care le oferă șansa de a ocupa un loc cât mai bun pentru faza a doua din play-off. În această fază primele două clasate în urma turneului play out vor întâlni primele două după cele 10 runde ale turneului play off.

 

Jocuri directe pentru accederea în play off,

Cu cinci meciuri rămase de disputat din prima fază a campionatului, „tigrii” ocupă locul 7, dar de la locul 3 în jos cele cinci echipe care luptă pentru patru locuri sunt despărțite de o singură înfrângere. În aceste condiții, fiecare pas greșit poate conta. Cu atât mai mult cu cât mureșenii vor întâlni în etapele viitoare echipe aflate pe locuri de play off, sau în luptă directă: la CSU Sibiu, cu Steaua CSM Eximbank București, la SCM U Craiova și cu BCM U Pitești. Clasarea pe locurile 7-8 presupune emoții suplimentare, un turneu de 10 etape între ultimele șase clasate, după care primele două ar urma să întâlnească primele două clasate din play off, ocupate în acest moment de U-BT Cluj-Napoca și Steaua CSM Eximbank. Cele două echipe au suferit până în prezent doar câte 2, respectiv 3 înfrângeri și au șanse mari să încheie pe aceste poziții. Mureșenii și-au împărțit victoriile cu clujenii, fiecare pe terenul adversarei, au cedat în tur în fața bucureștenilor, dar confruntarea cu fiecare dintre adversarele clasate mai sus de locul 9 este deschisă oricărui rezultat.

Despre un bilanț al întâlnirilor cu echipa bămăreană nu se poate vorbi. Cele două s-a întâlnit doar în turul actualei ediții, când BC Mureș s-a impus la Baia Mare cu un lejer 88-63.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE