Home / Administratie / Makkai și Bogoșel au depus jurământul

Makkai și Bogoșel au depus jurământul

Distribuie

Makkai Grigore, de la UDMR, și Constantin Bogoșel, de la PSD, sunt noii aleși locali validați în ultima ședință a deliberativului târgumureșean pe locurile rămase vacante.

 

Până la urmă, calculele pe care le-am făcut înainte de ședința de Consiliu Local Tîrgu Mureș s-au adeverit. Într-adevăr, noii consilieri locali care au depus jurământul după ce au fost validați de către cei 20 de aleși prezenți la ședință – Peti Andrei de la UDMR a fost singurul absent – sunt Makkai Grigore și Constantin Bogoșel.
Makkai Grigore a fost propunerea UDMR de pe lista de supleanți din alegerile locale din 2016 care i-a luat locul lui Novák Csaba Zoltán. Acesta din urmă a câștigat un mandat de senator la scrutinul din 11 decembrie pentru alegerea Parlamentului României din partea uniunii.
Makkai Grigore a deținut mai multe mandate de parlamentar și a fost, de asemenea, consilier local. Este de profesie meteorolog, activând la Centrul Meteorologic Sibiu.

 

 

Foto 2 Bogosel
Constantin Bogoșel a fost desemnat de către PSD să o înlocuiască pe Daniela Ceană, care s-a retras din Consiliul Local din motive personale.
Constantin Bogoșel este de profesie profesor de istorie, iar în prezent ocupă funcția de inspector de specialitate istorie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean.
După validare, cei doi au depus jurământul în fața colegilor și au fost conectați la aparatura de vot.
Makkai Grigore a avut, de altfel, primele sale două intervenții în Consiliul Local, aprobând un discurs al colegului său Radu Bălaș și exprimându-se pe tema evaluării secretarului municipiului, Andrei Mureșan. Dilema sa a fost chiar simpatică. Makkai a susținut că nu prea are cum să îi acorde un calificativ secretarului deoarece nu îi cunoaște activitatea, însă răspunsul colegilor a fost rapid: “Celelalte proiecte le cunoșteați? Nu. Și le-ați votat”. Așa că dilemă risipită parțial, deoarece doi consilieri prezenți la ședință nu au votat deloc acel proiect de hotărâre.
Constantin Bogoșel nu a avut nicio intervenție, însă a fost beneficiarul proiectului de hotărâre privind deplasarea, în perioada 13-18 ianuarie, a unei delegații mixte – Executiv și Consiliu Local – la Stuttgart, în Germania, la Târgul Internațional de Educație și Training “Didacta 2017”.
Ligia VORO


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.