Richard Clayderman, concert de Ziua Femeii la Târgu-Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1504 Vizualizări

Richard Clayderman, concert de Ziua Femeii la Târgu-Mureș

Richard Clayderman revine în România în 2017 pentru a celebra femeia de-a lungul unui turneu care se va desfășura sub semnul iubirii și sensibilității. De Ziua Femeii, The Prince of Romance, cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman, va asigura coloana sonoră a unei primăveri romantice. Richard Clayderman va susține un concert spectaculos la Târgu-Mureș, la Sala Sporturilor, pe 7 martie, la ora 19.30.
„Intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de „cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creează o fascinantă poveste de iubire cu fiecare concert pe care îl susține. Acordurile perfecte de pian, compozițiile de excepție care l-au facut celebru și carisma pe care o revarsă asupra publicului se îmbină desăvârșit în concertele sale, generând o stare de grație care învăluie spectatorii. Richard Clayderman va fi acompaniat de Camerata Regală”, se precizează într-un comunicat de presă.
Accesul publicului se va face începând cu ora 18.30. Biletele, de trei categorii (150 lei, 200 lei și 250 lei) se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole și online, pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, bilet.ro. Cu o carieră excepționala, Richard Clayderman este, după 40 de ani, un artist în continuă dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite. A înregistrat peste 1.200 de melodii, vânzări de peste 150 de milioane de copii de discuri, iar muzica sa are puterea de a emoționa orice generație.
Alte informații se pot obține la numerele de telefon: 0734-262.969 sau 0761-478.756.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE