Strângere de fonduri cu ajutorul cărţilor la “Blind date with a book” Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 497 Vizualizări

Strângere de fonduri cu ajutorul cărţilor la “Blind date with a book”

Echipa YouthBank Reghin a organizat vineri, 27 ianuarie la Casa de Cultură a Tineretului “George Enescu” o nouă ediţie a evenimentului “Blind date with a book”, eveniment de strângere de fonduri pentru finanțarea proiectelor liceenilor reghineni.

Lucrăm ca o echipă pentru a aduce proiecte comunităţii”

1 Blind date with a bookPrintre membrii în cadrul echipei YouthBank Reghin s-a numărat și Coralia Friciu, elevă în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic “Lucian Blaga” din Reghin, membru de bază în cadrul echipei YouthBank Reghin. “Suntem practic o comunitate noi cei din YouthBank Reghin, suntem o familie în care lucrăm ca o echipă pentru a aduce proiecte comunităţii. Avem evenimente prin care promovăm comunitatea, cultura, talentele locale, iar banii strânși îi folosim pentru a finanţa proiecte care, la rândul lor se întorc în comunitate. În acest an echipa YouthBank Reghin este formată din 29 de tineri, elevi de la liceele din Reghin. Suntem 24 de membrii oficiali, și cinci voluntari. În primul an când am intrat în echipa YouthBank Reghin am avut colegi foarte primitori și foarte deschiși, cum de altfel suntem toţi cei în YouthBank, Acești oameni deschiși și primitori pot să face ceva în comunitate. La început eram o persoană mai închisă, mai introvertită însă, intrând în echipa YouthBank, a fost un fel de dezvoltare personală pentru mine. M-a ajutat să mă cunosc pe mine, să cunosc comunitatea și să văd ce pot face, să pot ajuta alţi oameni. Nu regret absolut deloc acest pas făcut către YouthBank”, ne-a declarat Coralia Friciu, membru în cadrul echipei YouthBank Reghin.

1500 euro pentru finanţarea proiectelor

Oferta Blind date with a book” a cuprins aproximativ 300 de cărţi, 200 dintre acestea fiind donate de către editura Curtea Veche. Cei care au dorit să și le achiziţioneze au avut poarte doar de o mică descriere, fără să cunoască titlul sau autorul. “Blind date with a book” a apărut pentru prima dată la Cluj, în cadrul programului YouthBank, și care constă în achiziţionarea unei cărţi, doar pe baza unei descriei, fără să vezi cartea și autorul, pe principiul nu judeca o carte după copertă. La această ediţie avem aproximativ 300 de cărţi. 200 dintre ele sunt primite de la Editura Curtea Veche, iar restul au fost adunate din comunitate. Ţelul nostru este să strângem 1.500 de euro, bani care vor fi folosiţi pentru finanţarea de proiecte pentru comunitate”, a menţionat Coralia Friciu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE