Organizaţia Studeţească de Medicină Dentară pregătește un congres științific cu lectori de elită Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 349 Vizualizări

Organizaţia Studeţească de Medicină Dentară pregătește un congres științific cu lectori de elită

Organizaţia Studeţească de Medicină Dentară (OSMD) și Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș organizează, în perioada 1-4 martie, Congresul Național Științific OSMDentis 2017, care va avea loc la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Târgu-Mureș.

La eveniment, vor participa lectori din țară și din străinătate din domeniul stomatologiei din țară cu activitate medicală şi academică de excelenţă, care vor dezbate teme de actualitate ale stomatologiei. De asemenea, studenții UMF Târgu-Mureș și din alte centre universitare ale țării au posibilitatea de a-și prezenta, în cadrul manifestării științifice, lucrările. În acest sens, studenții se pot înscrie în perioada 1 – 26 februarie.
„Organizația Studențească de Medicină Dentară Târgu-Mureș, alături de Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș, are onoarea de a anunța Congresul Național Științific OSMDentis 2017, care va avea loc în perioada 1-4 martie 2017, la Facultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș. Acesta promite să ofere calitate, cantitate, inovație și profesionalism deoarece așa a fost ponderată ideea și implicit Congresul. Să însușească întreaga serie de atribute necesare unui astfel de eveniment. În cele patru zile veți putea participa la cursuri și workshop-uri susținute de personalități remarcabile ale stomatologiei și/sau veți putea expune rezultatele propriei dumneavoastră cercetări științifice. Anunțăm că sunt acceptate lucrările științifice ale studenților târgumureșeni și ale celorlalte centre universitare din țară. Acestea fiind spuse, OSMDentis vă invită să audiați lectori din toate colțurie țării și din străinătate, să învățați, să vă perfecționați și să munciți la propria voastră dezvoltare profesională”, a transmis echipa OSMDentis.2 congres

De când s-a înființat Organizaţia Studeţească de Medicină Dentară, din anul 2014, studenții au reușit să organizeze o mulțime de evenimente și să progreseze de la un an la altul. Anul trecut, Uniunea Studenților din România a oferit organizației distincția „Asociația anului” în cadrul celei de-a V-a ediții a evenimentului educațional și cultural „Gala Studenților din România”. Gala și-a propus să recompenseze activităţile didactice şi de voluntariat ale celor mai buni studenţi din ţară, precum şi pe cele ale organizaţiilor studenţeşti partenere.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE