Home / Sanatate / Program de vizitare restrâns, la Spitalul Județean Mureș

Program de vizitare restrâns, la Spitalul Județean Mureș

Distribuie

Managerul Spitalului Clinic Județean (SCJ) Mureș, dr. Dan Sîmpălean, a anunțat marți, 31 ianuarie, că în urma adresei Direcției de Sănătate Publică Mureș, prin care a fost solicitată dispunerea de urgenţă a unor măsuri pentru limitarea programului de vizitare a bolnavilor şi a numărului de vizitatori la un pacient din cauza numărului tot mai mare de viroze respiratorii și pneumonii, a fost restrâns programul de vizitare pe secțiile spitalului și s-au luat măsuri de prevenție.

Având în vedere creşterea numărului cazurilor de viroze respiratorii, a pneumoniilor, a cazurilor de gripă şi a creşterii numărului de internări a bolnavilor cu aceste afecţiuni, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Vasile Adrian Mureşan, a solicitat managerilor unităţilor sanitare cu paturi să dispună de urgenţă măsuri pentru limitarea programului de vizitare a bolnavilor şi a numărului de vizitatori la un bolnav.

Conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș transmite următoarele informații de interes pentru toți pacienții și aparținătorii acestora: programul de vizitare pe secțiile SCJ Mureș este următorul: marți, joi, sâmbătă și duminică, între orele 14.00-16.00; este limitată vizitarea unui pacient de către un singur aparținător; este recomandată evitarea vizitei însoțit de minori sub 14 ani.

„Deși măsurile pot să îi nemulțumească pe unii dintre aparținători, subliniem faptul că această restrângere a programului de vizite este luată atât în interesul pacienților, cât și al celor care îi vizitează pe aceștia, pe secțiile SCJ Mureș. Le mulțumim tuturor pentru înțelegerea de care dau dovadă, iar în momentul în care vor exista modificări ale programului, le vom transmite către mureșeni”, a declarat dr. Dan Sîmpălean.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.